> Ja dat wil ik pagina — Ik Wil Voluit Leven - Coachingsprogramma

Ik wil graag:

 • Inzichten en oefeningen ontvangen aan de hand van mijn persoonlijke Numerologie (die alle karaktereigenschappen en uitdagingen laat zien). Ik ontvang DE perfecte tools en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Binnen een paar uur weet ik hoe en op welke manier ik mijn uitdagingen het beste aan kan gaan.

 • Plus 2 sessies:
  Inzichten en oefeningen ontvangen aan de hand van mijn persoonlijke Numerologie (die alle karaktereigenschappen en uitdagingen laat zien). Ik ontvang DE perfecte tools en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Binnen een paar uur weet ik hoe en op welke manier ik mijn uitdagingen het beste aan kan gaan.
  Ik maak 2 afspraken online of life bij Carin Smeets praktijk om deze informatie nog beter te kunnen opnemen en integreren.

 • Plus 5 sessies en toegang tot de online-academie Ik wil Vol Uit Leven:
  Aan de hand van je persoonlijke Numerologie-uitwerking (die alle karaktereigenschappen en uitdagingen laat zien) ontvang jij de perfecte tools en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag met tips en specifieke oefeningen om je uitdagingen aan te pakken. Door de 5 coachsessies ga je nog beter en op kortere termijn alle inzichten kunnen integreren. 5 coachsessie adviseer ik als je merkt dat het je allemaal teveel begint te worden. Je werkzaamheden, je gezin en het gevoel hebben niet meer vooruit te komen en al helemaal geen me-time meer hebt. Het is een kwestie van tijd voordat je helemaal niet meer vooruit kunt privé en in je werk. Wacht niet langer en ga met mij aan de slag.

 • inzichten en oefeningen ontvangen en een coach traject met 10 sessies aangaan
  (bonus: 1 jaar toegang tot de online academie Ik Wil Voluit leven)

 • 10 sessies:
  Aan de hand van je persoonlijke Numerologie-uitwerking (die alle karaktereigenschappen en uitdagingen laat zien) ontvang jij de perfecte tools en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag met het coachtraject van 10 sessies, inclusief uitgebreide persoonlijke numerologie-uitwerking met tips en specifieke oefeningen om je uitdagingen aan te pakken. Door de 10 coachsessies ga je nog beter en op kortere termijn alle inzichten kunnen integreren. 10 sessies is zeker nodig als je al uitgevallen bent op het werk en ondersteuning nodig hebt om weer in balans te komen met werk (en privé).


 • p.s. Grote kans dat je werkgever dit traject deels of volledig vergoed. Er is vaak een opleidingsbudget of gezondheidsbudget voor medewerkers gereserveerd.