1-op-1 Coaching

Persoonlijke live sessie(s) en email ondersteuning

Ik Wil Voluit Leven is niet zomaar een programma dat je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces.

 

Ik wil ontzettend graag vrouwen als jij ondersteunen je authentieke zelf te worden en weer voluit te leven. Ik help je door mijn kennis en levenservaring met je te delen in mijn prachtige online leeromgeving en je te coachen met persoonlijke live sessie(s).

Je mag kiezen om het programma volledig online te doorlopen inclusief mail momenten en skype afspraken.  Maar je mag ook naar mijn praktijk komen voor je persoonlijke afspraak. Kom je naar mijn praktijk dan kunnen je afspraken onder de aanvullende verzekering (deels) vergoed worden.

 

We gaan aan de slag met video's, verhelderende teksten, inspirerende opdrachten, ontspanningsoefeningen, visualisaties, meditaties en stap voor stap protocollen die bij je passen. Er zijn 2 tot 7 Live persoonlijke (skype) coaching sessies afhankelijk van het coaching traject dat je kiest.

 

De verschillende trajecten met hun mogelijkheden kun je vinden bij trajecten.

 

We beginnen met kleine stappen, die gaande het coaching traject steeds groter worden. Je hersenen hebben tijd nodig om te wennen aan de veranderingen. Daar wordt in de eerste les veel aandacht aanbesteed omdat dat je fundament is voor het vervolg proces om weer in je optimale balans te komen.

Jij gaat de overprikkeling stoppen en vanuit ontspanning meer energie en plezier ervaren.

Beperkende gedachten/gewoontes herkennen en los te laten.

Om je eigen grenzen op een gezonde manier te bewaken.

Meer jezelf te zijn.

Steviger in je schoenen te staan.

Om een betere balans te bereiken die bij je past.

Uit je hoofd naar je gevoel te gaan.

Om een mindset te creëren die helpt in je persoonlijke ontwikkeling.

 

 

  • De eerste module zet je in beweging en is de start om naar je gevoel te gaan.
  • De tweede module gaat inzichten geven. Door middel van je numerologie (je blauwdruk) en door diversen oefeningen te maken gaan we inzichten krijgen die je veel aha momenten gaan opleveren. Je gaat jezelf beter begrijpen en ook begrijpen wat je nodig hebt om weer op je blauwdruk te komen.
    In de tweede module besteden we ook aandacht aan Uitstelgedrag. We willen tenslotte dat stappen blijft zetten in je proces. Je gaat door deze module nog beter voelen en ervaren hoe jij de regie over je eigen leven kunt nemen.
  • De derde module is de module over Chakra’s (je energiecentra). Je krijgt inzichten en handvaten hoe in balans te komen. Het is een prachtige reis door je levensthema’s. Het gaat nog meer inzichten geven hoe jij jezelf optimaal in balans kunt krijgen. Je gaat in deze module weer een enorme stap maken in je groeiproces en tevens heel veel plezier beleven aan de opdrachten.
  • Tijdens de vierde module gaan we weer een laagje dieper om het in contact komen met je innerlijke te versterken en nog beter in actie te komen.
  • De vijfde module gaat je nog meer creatieve oplossingen aanreiken. Nu je zover bent dat je steeds beter weet wat je wilt zul je steeds makkelijker de volgende stappen nemen.
  • De zesde module is de module van extra motivatie. Ook al weet je inmiddels heel veel, er is tijd nodig om alles te verankeren. Je wilt uiteraard niet terugvallen in oude gewoontes die je niet meer dienen. Je gaat door je motivatie onder handen te nemen deze valkuil vermijden.
  • De zevende module. Hier gaan alle puzzelstukjes bij elkaar komen. We gaan samen een protocol maken hoe verder. Welke stappen heb je nog nodig om verder te blijven groeien en te blijven genieten van je groeiproces.

 

 

Begin vandaag met de video's, verhelderende teksten, inspirerende opdrachten die inzichten brengen in je groeiproces, ontspanningsoefeningen, meditaties en stap voor stap protocollen die bij je passen en 2 tot 7 Live persoonlijke (skype) coachingsessies afhankelijk van het coachingstraject dat je kiest.

 

Kies je traject 

Heb je nog vragen en/of wil je uitgebreider kennis maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via Calendy voor een gratis online bel of skype sessie met mij.

 

P.S.

Je mag ook eerst GRATIS starten met de eerste module met 3 inspirerende lessen, met video en met opdrachten. Na het afronden van de eerste module mag via Calendy  een skype sessie van 30 minuten inplannen. In deze sessie kun jij vragen stellen over de lessen en daardoor kun je geheel risico-vrij bekijken of mijn werkwijze aansluit bij wat jij nodig hebt.

Ja, ik wil gemotiveerd en ondersteund worden bij mijn groeiproces naar mijn optimale zelf.