Het Ik Wil Voluit Leven Programma

In 16 weken naar meer zelfvertrouwen, plezier, passie en energie door coaching, numerologie inzichten en mindset verandering!

Leer Voluit Leven vanuit rust en ontwikkel je optimale kracht

Ik zie bij veel vrouwen dat ze maar blijven doorgaan op wilskracht, tot uitputting toe.

 • Je wordt geleefd door anderen, omdat je niet gewend bent nee te zeggen, of zelfs niet nee durft te zeggen.
 • Je wordt doodmoe van je gepieker en overdenken. Je functioneert te vaak op pure wilskracht. Je wil het zo ontzettend graag 100% goed doen voor je gezin, werk, vrienden... dat er geen tijd voor jezelf overblijft.
 • Je vertrouwt onvoldoende op je eigen gevoel, waardoor je niet de stappen zet die je eigenlijk wilt zetten.
 • Je weet dat het leven veel leuker zou kunnen zijn als je wat vaker ja tegen jezelf zegt, maar je krijgt dat stemmetje in je hoofd niet stil dat dat tegenspreekt.
 • Je snakt steeds vaker naar het weekeinde en vakanties om bij te tanken.

Laat je nu niet door je innerlijke criticus tegenhouden! Daar is juist dit programma voor. Tijdens dit traject leer jij hoe jij zelf je balans kunt herstellen in lichaam, geest en ziel. Je komt er achter welke stappen nodig zijn en je gaat dit volledig integreren in je leven en daardoor voluit leven. Hoe fijn zou het zijn om de regie over je emoties te nemen?

Je gaat aan de slag in een tempo passend bij jou, je gezin, je levensomstandigheden en je werk.

Ik Wil Voluit Leven programma

Waarom zou je mijn programma kiezen?

Coachingsprogramma

Ik ben trots en blij dat ik dit coachtraject met je mag delen. Je hoeft je niet te haasten in je groeiproces, maar wel de commitment maken om stappen te (blijven) zetten. En met mij aan je zijde tijdens dit proces, gaat dat zeker lukken.

Mijn programma is niet zomaar een programma dat je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je ontvangt feedback op al je evaluaties en uitgewerkte oefeningen. En je kunt sessies inplannen online (video bellen) of in mijn praktijk.

Als je verandering wilt, als je meer zelfvertrouwen, plezier en energie wilt hebben om voluit te leven, dan is er verandering nodig. Daar zijn we het denk ik wel over eens.

Ik Wil Voluit Leven -

Het programma Ik Wil Voluit Leven is een reis om vanuit zelfliefde en vertrouwen voluit te leven!

Stel je eens voor dat...

 • Je zelfvertrouwen een enorm boost krijgt.
 • Je vol overtuiging JA tegen jezelf gaat zeggen.
 • Je geen energie meer gaat verspillen aan de verwachtingen van anderen.
 • Je die dingen gaat doen waar je energie van krijgt en met plezier je leven echt kan veranderen.
 • Je nu die stappen gaat zetten waar jij over twijfelde, waardoor jouw dromen en doelen bereikbaar worden

Wil je graag weten welke coachtrajecten beschikbaar zijn?

Ik Wil Voluit Leven - Ik ben Carin, Coach Voluit Leven

Ik ben Carin, Coach Voluit Leven

Ik help vrouwen regie over hun emoties te nemen en vanuit zelfliefde met plezier en passie voluit te leven.

Inmiddels weet ik precies wat er nodig is om stappen te (blijven) zetten. Uiteraard dien jij ook stappen te gaan zetten en uit je comfortzone te komen, maar je hoeft het niet alleen te doen. En je hoeft niet elke keer eerst tegen een deur te lopen. Ik zet de deur voor je open en deel mijn ervaring en kennis op een liefdevolle maar doeltreffende wijze heel graag met je. Hierdoor kun jij veel sneller die stappen zetten die je nodig hebt om weer voluit te leven.

Voluit leven is voor jezelf, maar ook voor je partner, familie en vrienden een enorm cadeau.

Hoe gaan we te werk

Hoe gaan we te werk

Je doorloopt het traject in je eigen tempo

Elke module is een bouwsteen in je groeiproces

Je wordt gemotiveerd om stappen te blijven zetten

Contact verloopt snel via mail/whatsapp

Feedback op alle opdrachten en evaluaties

1 jaar toegang tot de online academie

Online sessies via video bellen

Afspraken in mijn praktijk mogelijk

Welke stappen ga jij zetten

Welke stappen ga jij zetten

Inzichten in jezelf krijgen vanuit Numerologie

Verbinding met jezelf maken

Uit je comfortzone stappen

Je eigen grenzen bewaken

Uitstelgedrag stoppen

Nee leren zeggen

Emoties regulieren

Ontspanning

Elke module heeft een extra oefening ter ontspanning en focus. Dat gaat van heerlijke ontspanningsmuziek, dansoefeningen tot stil zitten en geleide meditaties volgen.

Waarom ga je met mij aan de slag?

 • Ik combineer persoonlijke ervaring en opleiding (HBO-lichaamsgerichte psychotherapie), zowel privé opgedaan als door mijn coach werkzaamheden in mijn praktijk vanaf 2003.
 • Ik leer je vanuit zelfliefde en vertrouwen je grenzen aan te geven en te groeien naar een liefdevolle energieke vrouw waar je omgeving respect voor heeft.
 • Het is mijn passie je veilig door je uitdagingen te loodsen totdat jij vanuit zelfliefde en vertrouwen verder kunt groeien. Alles wat je nog tegenhoudt gaan we bij de kern aanpakken!
 • Ik ben er voor je door middel van feedback op je oefeningen, evaluaties en vragen. Ook kun je coachcalls inplannen en support ontvangen via mail/whatsapp..
 • Ik ondersteun je in het tempo dat bij je groeiproces past. Je gaat resultaat bereiken waar je de rest van je leven van profijt van zult hebben.
 • Elke module heeft een extra oefening ter ontspanning en focus. Dat gaat van heerlijke ontspanningsmuziek, dansoefeningen tot stil zitten en geleide meditaties volgen.
 • Je ontvangt gedurende 4 maanden (Basis traject) tot 10 maanden (Optimaal en VIP) ondersteuning via mail
 • En je gaat ook heel veel plezier beleven tijdens je transformerende reis.

Wat mag je verwachten?

Mijn begeleiding gaat je door je transformatieproces loodsen, zodat je niet hoeft te twijfelen of jij dit wel kunt.

Module 1: Inzicht in jezelf.
 • In deze module maak je kennis met Numerologie en wat je geboortedatum nu precies betekent. Niet alleen ga jij jezelf beter begrijpen maar ga je daadwerkelijk deze inzichten inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. In deze module zet jij je eerste stap om je emoties zelf te regulieren.


Module 2: Bewustwording, uit je comfortzone, uit je hoofd komen.

De inzichten en bewustwordingen die je in de eerste module hebt opgedaan worden in deze module verder verankerd als nieuwe /vernieuwde informatie in je hersens. Je gaat binnen één maand stappen zetten waar je anders maanden zo niet jaren over doet! Weg met belemmerende overtuigingen!

Module 3: Stop uitstelgedrag.
 • In deze module gaan we uitstelgedrag tackelen. Jij gaat inzicht krijgen in wat je eigen valkuilen zijn en hoe jij jezelf kunt motiveren om uitstelgedrag te stoppen!


Module 4: Uitdagingen en levensthema's aangaan.
 • Het leven bevat nu eenmaal uitdagingen waar we niet altijd invloed op hebben. Hoe we daarmee omgaan is onze keuze. Daarom deze module over onze levensthema’s die onze levensenergie beïnvloeden via onze chakra’s. Je gaat leren deze zelf in balans te brengen. Is er balans in je chakra’s? Dan is er balans in je gezondheid zowel fysiek als mentaal.


Module 5: Grenzen voelen, respecteren aan aangeven. Nee kunnen zeggen.
 • Deze module gaat duidelijk maken waar je eigen grenzen liggen en hoe het zit met NEE zeggen. Je gaat begrijpen wat je eigen valkuilen en belemmerende gedachten zijn en hoe je dit via mindset kunt veranderen. Je gaat tijdens deze module enorm veel zelfvertrouwen en zelfrespect opbouwen.

Module 6: Zelfsabotage en verdieping voor ontspanning en focus.
 • In deze module zet je belangrijke stappen voor je toekomst. I.p.v. je terug te trekken als er een uitdaging op je pad komt ga je leren hier op een positieve manier mee om te gaan, zodat je belangrijke stappen blijft zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Naast zelfsabotage gaan we in deze module verder aan de slag met zelfliefde, affirmaties, loslaten, ontspanning e.d. Je hebt daardoor alle tools om vanuit zelfliefde en vertrouwen je leven voluit te kunnen leven.

Module 7: Rituelen.
 • Traject klaar en niet terugvallen in oude patronen? Via rituelen ga je zorgen dat je stappen blijft zetten, ook na het afronden van dit traject.

1 jaar toegang tot alle online modules

Inclusief video's & oefeningen

Je persoonlijke blauwdruk

Evaluatie na elke module

Feedback na elke les/module

Persoonlijke begeleiding via mail

Persoonlijke oefeningen en/of ingesproken meditaties

1 jaar toegang tot alle online modules

Inclusief video's & oefeningen

Je persoonlijke blauwdruk

Evaluatie na elke module

Feedback na elke les/module

Persoonlijke begeleiding via mail

Persoonlijke oefeningen en/of ingesproken meditaties

7 transformerende live coachsessies via videobellen of in de praktijk

Wat zijn de resultaten en ervaringen van mijn cliënten?

Toen ik aan het coachtraject begon kon ik heel moeilijk focues en overzicht bewaren. Ook was ik met veel emoties aan het worstelen. Ik ben heel blij dat ik heb mogen ervaren dat HSP helemaal oke is. Ik kan nu mijn gevoelige kanten omarmen en de emoties kan ik nu veel beter bij de ander laten door de oefeningen 'energie-banen doorsnijden'.

Carin heeft mij laten ervaren dat ik ook op een liefdevolle manier kan communiceren, waardoor communicatie meer resultaat opleverde.

De numerologie gaf hele mooie inzichten en ook bevestiging van wie ik echt ben.

Dank je wel Carin dat jij mij voldoende ruimte gaf om aan te geven wat wel en niet bij mij past.

Het was meer dan de moeite waard om dit traject te doorlopen met jou.

Gabriella

Ik heb door de coaching zoveel meer geleerd over mijn weerstanden en zie nu in hoe ik mijzelf geen toestemming gaf voor een heleboel belangrijke aspecten in mijn leven. Om als persoon te groeien en te ontwikkelen “moet” ik rust creëren en tijd nemen om energie in mijzelf te steken. Deze oefeningen zijn nodig voor mij en ik ervaar nu de onmisbare flow om in beweging te komen en hoe dat mijn brein flexibeler maakt. Ik ervaar vooral bewustwording en een gevoel dat ik mij kan openstellen voor verandering. Deze cursus moet niet vluchtig gevolgd worden. Dan schiet het zijn doel voorbij en dat zou ook zonde zijn. Dat wil ik graag meegeven aan nieuwe cursisten. Ik vind de aanpak van Carin heel goed en ik ben van mening dat ze met recht mag zeggen dat ze goed weet hoe ze mensen mag helpen.

Jantine

Voordat ik bij Carin kwam piekerde ik veel in mijn hoofd. Ik maakte vooral van alle situaties enorme voorspellingen. Ook was ik heel bang voor het geven en uiten van mijn mening (wil liever conflicten vermijden). Grenzen stellen en voor mijzelf opkomen durfde ik niet. Ook voelde ik mij compleet leeg, overprikkeld en oververmoeid.

Door de coachsessies bij Carin ben ik gaan inzien dat mijn lichaam de perfecte signalen doorstuurt. Steeds meer ben ik in staat om naar die signalen te luisteren. Door rust te pakken, tijd voormijzelf te nemen en op een open en vriendelijke manier naar de ander te communiceren ben ik beter in staat mijn grenzen aan te geven en hierdoor niet in conflict te raken met de ander. Gevoelens mogen er zijn en door even bewust naar het hier en nu te gaan met lichaam en geest kan ik sneller gevoelens en emoties een plek geven en los laten.

Mijn energie begint langzaam aan weer te stromen en daardoor krijg ik steeds meer energie voor nieuwe dingen. Ik kan veel meer en beter genieten van de kleine dingen en niet stil blijven staan bij negatieve energiën van de ander. Ik heb geleerd veel meer van mijnzelf te gaan houden en mijzelf veel meer op de eerste plaats te zetten.

De ondersteuning van Carin ervaar ik als enorm fijn. Ik kon en mocht haar altijd om raad vragen en zij reageerde daardoor zo snel als mogelijk op. Zij gaf mij dan oefeningen die ik kon gaan uit proberen om te kalmeren, rust te krijgen in mijn hoofd of emoties een plekje te geven. Ik ben enorm dankbaar dat ik gebruik heb kunnen en mogen maken van de coachsessies bij Carin. Door haar hulp ben ik steeds meer van mijzelf gaan houden, want dat was ik al langere tijd een beetje kwijt.

Ingrid

Door bewust bezig te zijn met de modules Voluit leven en de coaching van Carin ben ik aan het leren met meer bezieling te leven..niet maar doorgaan totdat je erbij neer valt. En zoveel mogelijk dingen doen die mij vreugde geven. Dit geeft ruimte en voelt licht aan. Ik ben enorm vooruitgegaan en kom beter voor mijzelf op vanuit zelfliefde/ assertiviteit, mijn angst en schuldgevoel kan ik nu veel beter opzij zetten en mijn zelfliefde laten overwinnen. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.

Jessica

Jij hebt mij geleerd dat je je lichaam kunt trainen maar ook je hersenen/gedachten kunt trainen wat dan beter bij je (nieuwe) zelf past. Mijn numerologie was een eyeopner. Dit opent groei mogelijkheden en daardoor kan ik weer vooruit in plaats van jaren lang te blijven hangen in bepaalde (beperkende) gedachten.

Marly

Ik ben met je online coaching traject begonnen omdat ik graag wilde leren het overdenken van dingen en controle los te laten. Leren om mij meer op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties (ook mijn pijnklachten), nee mogen zeggen en vertrouwen in mijzelf en in de toekomst te hebben op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties. Beginnen met dit traject was zeer confronterend voor mij. Ik werd opeens moe en kon mij niet meer concentreren op de tekst, mijn pijnklachten kwam naar boven. Ik heb je hierover gemaild en je hebt me goed geholpen met je tips en liefdevolle aandacht. De video's zijn zeer prettig. Je ingesproken meditaties heb ik als zeer behulpzaam en prettig ervaren. Je hebt een prettige kalme stem.

Miranda

Na het volgen van de eerste 2 modules: Mijn doel was/is dichter bij mezelf te komen. Niet in verwarring te raken van mijn omgeving, maar vanuit mezelf te blijven reageren en accepteren wat ik voel en dit mogen loslaten. De ene dag gaat het beter dan de andere. Ik leef soms langs mezelf ipv in mezelf. Maar de bewustwording hiervan is er. Ondanks ik deze online cursus confronterend ervaar, voel ik dat ik tevens groei en een gevoel van hoop en rust ervaar. Ik blijf oefenen en ben heel benieuwd naar de volgende modules.

Ineke

Ik zat zo in mijn hoofd, het was rommelig en ik was overprikkeld en vaak enorm vermoeid. Het voelen was ik helemaal kwijt. Er was geen stilte om dingen helder te krijgen.

Ik voel nu verbinding met mijn hart en zit veel minder in mijn hoofd. Er is weer vertrouwen en een weten dat het goed komt. De stilte is er en zorgt ervoor dat ik beter bij mezelf kan blijven. De paniek is weg.

Mijn energie stroomt weer, waardoor de creativiteit borrelt. En dat zorgt voor veel plezier. De zwaarte is verdwenen. Deze reis heeft ervoor gezorgd dat het vuurtje weer brandt. Ik ben erg dankvoor voor dit proces. Bijzonder wat de afgelopen maanden verandert is.

Ik vind je manier van werken heel fijn. De wisselwerking tussen zelf aan de slag gaan en feedback en tips krijgens is heel mooi in balans. Je vragen, de oefeningen en jouw inspirerende fimpjes motiveren mij om tijd voor mezelf te nemen, stil te staan en te voelen.

Jolanda

De fijne (coach) gesprekken helpen mij om meer rust te ervaren in mezelf. Ik zal blijven oefenen en wil mijn hersens trainen dat veranderingen mogen en het lukt steeds beter en het geeft ook goed ontspannen gevoel. Het geeft ook een gevoel van eigenwaarde en ik ben trots dat ik het heb aangedurfd om hiermee te beginnen. Ben trots op mezelf dat ik al vaker nee durf te zeggen en me dan toch niet schuldig voel.Ook zal ik blijven leren om dingen los te laten want vooral naar mijn kinderen toe moet ik begrijpen dat ze een eigen leven moeten opbouwen en ik niet alles voor ze kan blijven invullen en doen. Zal ze wel met alle liefde blijven helpen maar zal moeten begrijpen dat ze zelf moeten/mogen vragen. Bedankt voor je luisterend oor en de tips/inspiratie die ik van je kreeg en krijg.

Marlies

Wat ik misschien het meest bijzondere vindt dat ik mee heb gemaakt door/tijdens dit traject is dat ik mijn uitstel gedrag heb aangepakt. Ik weet nu hoe ik daar veel beter mee om kan gaan. Dus eindelijk een afspraak gemaakt voor een nieuwe bril. Ik teken weer en ook het opruimen in het huis gaat ieder dag een beetje beter.

Sarah

Wil je samen aan de slag?

Ik nodig je uit voor een vrijblijvend (online) gesprek. Tijdens het gesprek kunnen wij kennis maken en zal ik jou een aantal vragen stellen over je leven, waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Aan het einde van het gesprek zal er 1 van de 2 dingen kunnen gebeuren.

Of jij wordt helemaal enthousiast omdat mijn coachingsprogamma perfect voor je is en we gaan samen aan de slag. Yes, laat onze reis beginnen.

Of, dat het niet helemaal past, dat is dan ook helemaal prima. Er zijn namelijk geen verplichtingen en zeker geen hard feelings als het niet het programma voor je is. Ik zal iets anders aan je voorstellen om je in de goede richting te wijzen zodat jij verder kunt gaan om jouw doelen in je leven te bereiken.

P.s.
Wist jij dat de meeste werkgevers een ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar hebben?. Omdat je tijdens een coaching traject werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, kan dit dus ook vanuit dat budget betaald worden. Lees meer hier.

Zullen we samen vrijblijvend overleggen of dit programma voor jou is?

Ik weet voldoende en wil beginnen

Deze website maakt geen onderdeel van Facebook of Facebook Inc. Deze website is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.