Coachingsprogramma

Ik help vrouwen naar meer zelfliefde waardoor ze vanuit zelfvertrouwen met meer plezier en energie hun leven ten volle (gaan) leven. ❤️

Inclusief persoonlijke skype sessie(s)

Leer beter met je krachten omgaan, je grenzen respecteren en de overprikkeling te stoppen! Je gaat met zoveel meer energie genieten van je leven.  Je moet zelf stappen zetten, maar je hoeft het niet alleen te doen.

 

De dag is omgevlogen en je voelt je moe en misschien ook nog schuldig omdat je niet de gezellige moeder en vrouw bent geweest die je eigenlijk zou willen zijn. Je hebt alweer een aantal keren flink op je lippen moeten bijten om niet te gaan klagen en zeuren. En misschien heb je uit frustratie en vermoeidheid zelfs lopen te schelden vandaag. Je staat altijd klaar voor iedereen, behalve voor jezelf. Het begint zijn tol te eisen.

Je weet dat jij een liefdevolle moeder en vrouw kunt zijn, maar als je te moe bent dan lukt dat gewoon niet. Je wilt echt oprecht aandacht geven aan je kind(eren) of je partner. Maar wanneer ben jij aan de beurt? Dat gevoel komt steeds vaker naar boven. Je verlangt naar meer ruimte voor jezelf, ontspannig en je wil ook voldoening bij de dingen die je doet ervaren. 

 

Het is tijd om in actie te komen voor jezelf.

Nothing is impossible,
the word itself says
I’m possible.


Ik Wil Voluit Leven is een reis om vanuit zelfliefde en vertrouwen voluit te leven! 

 

Luisteren naar je Innerlijk zelf is uit je hoofd naar je gevoel (je hart) gaan en op een gezonde manier keuzes maken voor jezelf. Ook jij kunt dit leren! 

Tijdens het coaching traject ga jij beter in contact komen met jezelf en ga jij op een gezonde manier leren voelen wat je echt wilt en daardoor steviger in je schoenen staan en met veel meer plezier en passie leven. Je gaat ervaren hoe je via bewustwording, jezelf toestemming geven, in balans komt met je gevoel en je wordt geïnspireerd om in actie te komen. Het leven zal je nog steeds blijven verassen...maar jij bent "gewapend" om dit aan te kunnen gaan op een vele betere manier. Je weerbaarheid is enorm vergroot! Vanuiit zelfvertrouwen kun jij voluit leven!

 

Geen tijd zeg je? Of ik twijfel of ik wil beginnen?

 

Dan wil ik iets heel belangrijks met je delen.
Als je nu niet begint met de eerste stap te nemen en de regie in eigen handen te nemen dan kan er NIETS veranderen. Dan blijf je doorgaan totdat ineens het moment komt dat je echt niet meer kunt. Ik weet waar ik over praat en had destijds heel graag veel eerder geweten hoe het beter kon en daar ondersteuning in gekregen.

Jij wilt toch niet wachten tot je over een tijd overspannen of met een burn-out thuis zit?

 

Neem nu de eerste stap en begin! 

 

Je hoeft niet direct reuze stappen te nemen, Je mag met kleine stapjes groeien en daarom is Ik Wil Voluit Leven een perfect keuze als jij je herkent in het bovenstaande. En je hoeft het alleen te doen. We gaan samen deze reis aan met informatie, oefeningen en coachsessies. Juist die persoonlijke live momenten gaan je dat geven wat JIJ nodig hebt.

Wat mag je verwachten van Ik Wil Voluit Leven?

 


Mijn programma is niet zomaar een programma dat je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces.

 • Je krijgt verhelderende informatie, video’s en oefeningen die je stap voor stap helpen te groeien naar je optimale zelf.
 • Je wordt gecoacht in persoonlijke (skype) sessie(s).
 • Naast kennis en levenservaring heb ik een enorm invoelend vermogen om je te helpen bij de stappen die er nodig zijn om te blijven groeien.
 • Tussentijds mag je vragen stellen via de mail en in de online community Ik Wil Voluit leven. Je wordt als het ware bij de hand genomen bij de lastige eerste veranderingsprocessen.
 • Er zijn 7 modules waarbij ik je ondersteun met krachtige oefeningen die je inzichten vergroten en je innerlijke groei gaan activeren.
 • De meeste modules bevatten 3 lessen en het gemiddeld tempo is 1 les per week. Maar je mag gerust 2 weken per les gebruiken, je mag je eigen tempo bepalen.

 

Wat zeggen mijn klanten over Ik Wil Voluit Leven:

 

Ik heb door de coaching zoveel meer geleerd over mijn weerstanden en zie nu in hoe ik mijzelf geen toestemming gaf voor een heleboel belangrijke aspecten in mijn leven. Om als persoon te groeien en te ontwikkelen “moet” ik rust creëren en tijd nemen om energie in mijzelf te steken. Deze oefeningen zijn nodig voor mij en ik ervaar nu de onmisbare flow om in beweging te komen en hoe dat mijn brein flexibeler maakt. Ik ervaar vooral bewustwording en een gevoel dat ik mij kan openstellen voor verandering. Deze cursus moet niet vluchtig gevolgd worden. Dan schiet het zijn doel voorbij en dat zou ook zonde zijn. Dat wil ik graag meegeven aan nieuwe cursisten. Ik vind de aanpak van Carin heel goed en ik ben van mening dat ze met recht mag zeggen dat ze goed weet hoe ze mensen mag helpen.
Janneke

 

Door bewust bezig te zijn met de modules Voluit leven en de coaching van Carin ben ik aan het leren met meer bezieling te leven..niet maar doorgaan totdat je erbij neer valt. En zoveel mogelijk dingen doen die mij vreugde geven. Dit geeft ruimte en voelt licht aan. Ik ben enorm vooruitgegaan en kom beter voor mijzelf op vanuit zelfliefde. Mijn angst en schuldgevoel kan ik nu veel beter opzij zetten en mijn zelfliefde laten overwinnen. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.
Jessica

 

Ik blijf zeker de ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen doen. De fijne gesprekken helpen mij om meer rust te ervaren in mezelf. Er zijn nog een aantal oefeningen die ik moeilijk vind, maar dat het belangrijk is om ook deze oefeningen uit te voeren zodat ik mijn hersens train dat veranderingen mogen. Ik blijf oefenen (ik wil niet terugvallen) en het lukt steeds beter en het geeft ook goed ontspannen gevoel. Het geeft ook een gevoel van eigenwaarde en ik ben trots dat ik het heb aangedurfd om hiermee te beginnen. Ben trots op mezelf dat ik al vaker nee durf te zeggen en me dan toch niet schuldig voel. Bedankt voor je luisterend oor en de tips/inspiratie die ik van je kreeg en krijg.
Marlies

 

 

Wie ben ik?

 


Mijn naam is Carin en ik ben coach, natuurgeneeskundige en ervaringsdeskundige. Het is mijn missie om vrouwen als jij te helpen je authentieke zelf te worden en weer voluit te leven. Ik help je graag door mijn kennis en ervaring met je te delen in mijn prachtige online leeromgeving en je te coachen met persoonlijke life sessie(s).

Ga samen met mij op pad.

Leer beter luisteren naar je innerlijke zelf, leer op een liefdevolle manier je eigen grenzen te beschermen en nee te zeggen zonder schuldgevoel. Door een betere balans ga je steviger in je schoenen staan en ga je meer energie en passie ervaren om Voluit te leven.

 

Ben jij er klaar voor om je eerste stap te zetten? 

 • Om weer meer plezier en energie te ervaren.
 • Beperkende gedachten/gewoontes herkennen en los te laten.
 • Om je eigen grenzen op een gezonde manier te bewaken.
 • Meer jezelf te zijn.
 • Steviger in je schoenen te staan.
 • Om een betere balans te bereiken die bij je past.
 • Uit je hoofd naar je gevoel te gaan.
 • Om een mindset te creëren die helpt in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Kortom:
Op reis gaan naar je optimale zelf en voluit leven
met plezier en passie.


Kies je traject

 

 

Is dit wat je wilt? Begin dan vandaag nog:

Module 1: Inzicht

In deze module maak je kennis met Numerologie en wat je geboortedatum nu precies betekent. Niet alleen ga jij jezelf beter begrijpen maar ga je daadwerkelijk deze inzichten inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Module 2 bewustwording, uit je comfortzone, uit je hoofd komen

De inzichten en bewustwordingen die je in de eerste module hebt opgedaan worden in deze module verder verankerd als nieuwe /vernieuwde informatie in je hersens. Je gaat binnen één maand stappen zetten waar je anders maanden zo niet jaren over doet!

Module 3 Stop uitstelgedrag

In deze module gaan we uitstelgedrag tackelen.Jij gaat inzicht krijgen in wat je eigen valkuilen zijn en hoe jij jezelf kunt motiveren om uitstelgedrag te stoppen!

Module 4 Uitdagingen aangaan

Het leven bevat nu eenmaal uitdagingen waar we niet altijd invloed op hebben. Hoe we daarmee omgaan is onze keuze. Daarom deze module over onze levensthema’s die onze levensenergie beïnvloeden via onze chakra’s. Je gaat leren deze zelf in balans te brengen. Is er balans in je chakra’s? Dan is er balans in je gezondheid zowel fysiek als mentaal.

 

Module 5 Grenzen voelen, respecteren aan aangeven

Deze module gaat duidelijk maken waar je eigen grenzen liggen en hoe het zit met NEE zeggen. Je gaat begrijpen wat je eigen valkuilen en belemmerende gedachten zijn en hoe je dit via mindset kunt veranderen. Je gaat tijdens deze module enorm veel zelfvertrouwen en zelfrespect opbouwen.

Weg met belemmerende overtuigingen!

Module 6 Zelfsabotage en verdieping voor ontspanning en focus

In deze module zet je belangrijke stappen voor je toekomst. I.p.v  je terug te trekken als er een uitdaging op je pad komt ga je leren hier op een positieve manier mee om te gaan, zodat je belangrijke stappen blijft zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Naast zelfsabotage gaan we in deze module verder aan de slag met zelfliefde, affirmaties, loslaten, ontspanning
e.d. Je hebt daardoor alle tools om vanuit zelfliefde en vertrouwen je leven voluit te kunnen leven.

Module 7 Rituelen

Traject klaar en niet terugvallen in oude patronen? Via rituelen ga je zorgen dat je stappen blijft zetten, ook na het afronden van dit traject.

 

Begin vandaag met de video's, verhelderende teksten, inspirerende opdrachten die inzichten brengen in je groeiproces, ontspanningsoefeningen, meditaties en stap voor stap protocollen die bij je passen en 2 tot 7 Live persoonlijke (skype) coachingsessies afhankelijk van het coachingstraject dat je kiest.

 


Kies je traject

 

Heb je nog vragen en/of wil je uitgebreider kennis maken?  Een skype sessie kan je helpen te bekijken of mijn werkwijze bij je aansluit. Maak dan vrijblijvend en geheel risico-vrij een afspraak via Calendy voor een gratis online bel of skype sessie met mij.

 

N.B.

 • Als je tijdens het traject niet het gevoel hebt eruit te halen wat je nodig hebt mag je stoppen per de 1e van de volgende maand. Je levert je huiswerkopdrachten in en je volgende termijnbetaling vervalt. Heb je het gehele bedrag in een keer betaald dan ontvang het resterend deel terug. De modules die je betaald en bekeken hebt blijven beschikbaar voor je zoals afgesproken in de voorwaarden.
Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?