Succesverhalen

Ik zat zo in mijn hoofd, het was rommelig en ik was overprikkeld en vaak enorm vermoeid. Het voelen was ik helemaal kwijt. Er was geen stilte om dingen helder te krijgen.

Ik voel nu verbinding met mijn hart en zit veel minder in mijn hoofd. Er is weer vertrouwen en een weten dat het goed komt. De stilte is er en zorgt ervoor dat ik beter bij mezelf kan blijven. De paniek is weg.

Mijn energie stroomt weer, waardoor de creativiteit borrelt. En dat zorgt voor veel plezier. De zwaarte is verdwenen. Deze reis heeft ervoor gezorgd dat het vuurtje weer brandt. Ik ben erg dankvoor voor dit proces. Bijzonder wat de afgelopen maanden verandert is.

Ik vind je manier van werken heel fijn. De wisselwerking tussen zelf aan de slag gaan en feedback en tips krijgens is heel mooi in balans. Je vragen, de oefeningen en jouw inspirerende fimpjes motiveren mij om tijd voor mezelf te nemen, stil te staan en te voelen.

Jolanda

Voordat ik bij Carin kwam piekerde ik veel in mijn hoofd. Ik maakte vooral van alle situaties enorme voorspellingen. Ook was ik heel bang voor het geven en uiten van mijn mening (wil liever conflicten vermijden). Grenzen stellen en voor mijzelf opkomen durfde ik niet. Ook voelde ik mij compleet leeg, overprikkeld en oververmoeid.

Door de coachsessies bij Carin ben ik gaan inzien dat mijn lichaam de perfecte signalen doorstuurt. Steeds meer ben ik in staat om naar die signalen te luisteren. Door rust te pakken, tijd voormijzelf te nemen en op een open en vriendelijke manier naar de ander te communiceren ben ik beter in staat mijn grenzen aan te geven en hierdoor niet in conflict te raken met de ander. Gevoelens mogen er zijn en door even bewust naar het hier en nu te gaan met lichaam en geest kan ik sneller gevoelens en emoties een plek geven en los laten.

Mijn energie begint langzaam aan weer te stromen en daardoor krijg ik steeds meer energie voor nieuwe dingen. Ik kan veel meer en beter genieten van de kleine dingen en niet stil blijven staan bij negatieve energiën van de ander. Ik heb geleerd veel meer van mijnzelf te gaan houden en mijzelf veel meer op de eerste plaats te zetten.

De ondersteuning van Carin ervaar ik als enorm fijn. Ik kon en mocht haar altijd om raad vragen en zij reageerde daardoor zo snel als mogelijk op. Zij gaf mij dan oefeningen die ik kon gaan uit proberen om te kalmeren, rust te krijgen in mijn hoofd of emoties een plekje te geven. Ik ben enorm dankbaar dat ik gebruik heb kunnen en mogen maken van de coachsessies bij Carin. Door haar hulp ben ik steeds meer van mijzelf gaan houden, want dat was ik al langere tijd een beetje kwijt.

Ingrid

Het is een paar maaanden geleden dat we samen gewerkt hebben. 🤪 ik zie nu beter het nut in van jouw oefeningen, dat zag ik toen niet. Dus die inzichten nu te hebben is heel fijn. En ik begrijp nu ook beter dat deze heel waardevol zijn 💕 Bedankt nog voor alle steun Xx

--

Diana

Jij hebt mij geleerd dat je je lichaam kunt trainen maar ook je hersenen/gedachten kunt trainen wat dan beter bij je (nieuwe) zelf past. Mijn numerologie was een eyeopner. Dit opent groei mogelijkheden en daardoor kan ik weer vooruit in plaats van jaren lang te blijven hangen in bepaalde (beperkende) gedachten.

Marly

Hi Carin. Dank je wel voor de mooie, leerzame numerologie uitwerking. Ik ga onder ogen zien (mijn partner heeft dat al vaker aangegeven) dat ik te veel vanuit wilskracht onderneem. Jij gaf aan vanuit mijn numerologie dat het mijn uitdaging is mijn daadkracht niet vanuit wilskracht, maar vanuit creativiteit in te zetten. Dat mijn perfectionistische aard mij hierin hindert. Dat was effe slikken, maar ben blij dat ik aan de slag ben gegaan met je oefeningen. Mijn creativiteit stroomt, hetgaat(bijna) vanzelf. Dan is die pure wilskracht helemaal niet nodig. Zo bijzonder om te ervaren.

Janneke

Het in beweging komen daagt je uit om "dingen" anders te gaan ervaren, ik heb een week lang tanden gepoetst met de andere hand, eerst voelde dit wat vreemd, duurde de twee minuten lang, nu zijn ze zo om... ik ben daardoor veel bewuster (mindfuller) bezig met wat ik doe. Ik ervaar meer ruimte in mijn geest en ben klaar voor de volgende stappen in mijn leven.

N.

Door bewust bezig te zijn met de modules Voluit leven en de coaching van Carin ben ik aan het leren met meer bezieling te leven..niet maar doorgaan totdat je erbij neer valt. En zoveel mogelijk dingen doen die mij vreugde geven. Dit geeft ruimte en voelt licht aan. Ik ben enorm vooruitgegaan en kom beter voor mijzelf op vanuit zelfliefde/ assertiviteit, mijn angst en schuldgevoel kan ik nu veel beter opzij zetten en mijn zelfliefde laten overwinnen. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.

Jessica

Na het volgen van de eerste 2 modules: Mijn doel was/is dichter bij mezelf te komen. Niet in verwarring te raken van mijn omgeving, maar vanuit mezelf te blijven reageren en accepteren wat ik voel en dit mogen loslaten. De ene dag gaat het beter dan de andere. Ik leef soms langs mezelf ipv in mezelf. Maar de bewustwording hiervan is er. Ondanks ik deze online cursus confronterend ervaar, voel ik dat ik tevens groei en een gevoel van hoop en rust ervaar. Ik blijf oefenen en ben heel benieuwd naar de volgende modules.

Ineke

Dank je wel Carin voor de uitwerking van de numerologie. Interessant en treffende, heel herkenbare items voor mij. De moeite waard om rustig te lezen en binnen te laten komen. Ik ga zeker met je tips aan de slag.

Hartelijke groeten

Dianne

De fijne (coach) gesprekken helpen mij om meer rust te ervaren in mezelf. Ik zal blijven oefenen en wil mijn hersens trainen dat veranderingen mogen en het lukt steeds beter en het geeft ook goed ontspannen gevoel. Het geeft ook een gevoel van eigenwaarde en ik ben trots dat ik het heb aangedurfd om hiermee te beginnen. Ben trots op mezelf dat ik al vaker nee durf te zeggen en me dan toch niet schuldig voel.Ook zal ik blijven leren om dingen los te laten want vooral naar mijn kinderen toe moet ik begrijpen dat ze een eigen leven moeten opbouwen en ik niet alles voor ze kan blijven invullen en doen. Zal ze wel met alle liefde blijven helpen maar zal moeten begrijpen dat ze zelf moeten/mogen vragen. Bedankt voor je luisterend oor en de tips/inspiratie die ik van je kreeg en krijg.

Marlies

Ik ben met je online coaching traject begonnen omdat ik graag wilde leren het overdenken van dingen en controle los te laten. Leren om mij meer op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties (ook mijn pijnklachten), nee mogen zeggen en vertrouwen in mijzelf en in de toekomst te hebben op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties. Beginnen met dit traject was zeer confronterend voor mij. Ik werd opeens moe en kon mij niet meer concentreren op de tekst, mijn pijnklachten kwam naar boven. Ik heb je hierover gemaild en je hebt me goed geholpen met je tips en liefdevolle aandacht. De video's zijn zeer prettig. Je ingesproken meditaties heb ik als zeer behulpzaam en prettig ervaren. Je hebt een prettige kalme stem.

Miranda

Toen ik aan het coachtraject begon kon ik heel moeilijk focues en overzicht bewaren. Ook was ik met veel emoties aan het worstelen. Ik ben heel blij dat ik heb mogen ervaren dat HSP helemaal oke is. Ik kan nu mijn gevoelige kanten omarmen en de emoties kan ik nu veel beter bij de ander laten door de oefeningen 'energie-banen doorsnijden'.

Carin heeft mij laten ervaren dat ik ook op een liefdevolle manier kan communiceren, waardoor communicatie meer resultaat opleverde.

De numerologie gaf hele mooie inzichten en ook bevestiging van wie ik echt ben.

Dank je wel Carin dat jij mij voldoende ruimte gaf om aan te geven wat wel en niet bij mij past.

Het was meer dan de moeite waard om dit traject te doorlopen met jou.

Gabriella

Wat ik misschien het meest bijzondere vindt dat ik mee heb gemaakt door/tijdens dit traject is dat ik mijn uitstel gedrag heb aangepakt. Ik weet nu hoe ik daar veel beter mee om kan gaan. Dus eindelijk een afspraak gemaakt voor een nieuwe bril. Ik teken weer en ook het opruimen in het huis gaat ieder dag een beetje beter.

Sarah

Hoi Carin, ik heb hem net even voor de tweede keer gelezen maar hij is akelig kloppend. Bijna alles is zo gegaan afgelopen jaar, de tranen, het anders omgaan met vriendschappen, het openstaan voor nieuwe (creatieve) dingen, nou eigenlijk gewoon alles. Vond het wel confronterend dat de relatie met mijn moeder erin terugkwam. Blijft toch een dingetje waar ik mijn weg nog in mag vinden. Heel erg bedankt voor je uitwerking en tips.

Angelique

Hallo Carin,

Ontzettend bedankt voor deze nieuwe inzichten 🙏🏻 Een heel fijn pakket rijker, ben heel blij ermee ☀️🌈🤩

Groetjes,

Aimee

Yes loslaten lukt zoveel beter. Ik kan (in liefde) loslaten. Wat maakt dat een wereld van verschil. Merci Carin, echt heel blij mee. Ik houd nu meer energie over voor mijzelf.

Helen - loslaten

Dank je wel voor mijn blauwdruk. Het voelt zo fijn om te zien dat ik op de goede weg zit en al veel verwerkt hebt. Ik heb al jong geleerd mijn problemen zelf op te lossen. Waar ik eigenlijk hulp nodig had heb ik dit niet gevraagd maar zelf uitgezocht. Ik herken dat dan ook zeer in mijn blauwdruk. Mijn blauwdruk geeft heel goed weer welke fase ik doorlopen heb. Goed om te weten wat mijn levensles is en waar ik op blokkeer en wat er voor nodig is om spiritueel te blijven groeien. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan hebt. Dank je wel. Groetjes

Kirsten