> Succesverhalen — Ik Wil Voluit Leven - Coachingsprogramma

Succesverhalen

Het in beweging komen daagt je uit om "dingen" anders te gaan ervaren, ik heb een week lang tanden gepoetst met de andere hand, eerst voelde dit wat vreemd, duurde de twee minuten lang, nu zijn ze zo om... ik ben daardoor veel bewuster (mindfuller) bezig met wat ik doe. Ik ervaar meer ruimte in mijn geest en ben klaar voor de volgende stappen in mijn leven.

N.

Door bewust bezig te zijn met de modules Voluit leven en de coaching van Carin ben ik aan het leren met meer bezieling te leven..niet maar doorgaan totdat je erbij neer valt. En zoveel mogelijk dingen doen die mij vreugde geven. Dit geeft ruimte en voelt licht aan. Ik ben enorm vooruitgegaan en kom beter voor mijzelf op vanuit zelfliefde/ assertiviteit, mijn angst en schuldgevoel kan ik nu veel beter opzij zetten en mijn zelfliefde laten overwinnen. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.

Jessica

Na het volgen van de eerste 2 modules: Mijn doel was/is dichter bij mezelf te komen. Niet in verwarring te raken van mijn omgeving, maar vanuit mezelf te blijven reageren en accepteren wat ik voel en dit mogen loslaten. De ene dag gaat het beter dan de andere. Ik leef soms langs mezelf ipv in mezelf. Maar de bewustwording hiervan is er. Ondanks ik deze online cursus confronterend ervaar, voel ik dat ik tevens groei en een gevoel van hoop en rust ervaar. Ik blijf oefenen en ben heel benieuwd naar de volgende modules.

Ineke

De fijne (coach) gesprekken helpen mij om meer rust te ervaren in mezelf. Ik zal blijven oefenen en wil mijn hersens trainen dat veranderingen mogen en het lukt steeds beter en het geeft ook goed ontspannen gevoel. Het geeft ook een gevoel van eigenwaarde en ik ben trots dat ik het heb aangedurfd om hiermee te beginnen. Ben trots op mezelf dat ik al vaker nee durf te zeggen en me dan toch niet schuldig voel.Ook zal ik blijven leren om dingen los te laten want vooral naar mijn kinderen toe moet ik begrijpen dat ze een eigen leven moeten opbouwen en ik niet alles voor ze kan blijven invullen en doen. Zal ze wel met alle liefde blijven helpen maar zal moeten begrijpen dat ze zelf moeten/mogen vragen. Bedankt voor je luisterend oor en de tips/inspiratie die ik van je kreeg en krijg.

Marlies

Jij hebt mij geleerd dat je je lichaam kunt trainen maar ook je hersenen/gedachten kunt trainen wat dan beter bij je (nieuwe) zelf past. Dit opent groei mogelijkheden en daardoor kan ik weer vooruit in plaats van jaren lang te blijven hangen in bepaalde (beperkende) gedachten.

Marly

Ik ben met je online coaching traject begonnen omdat ik graag wil leren het overdenken van dingen en controle los te laten. Leren om mij meer op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties (ook mijn pijnklachten), nee mogen zeggen en vertrouwen in mijzelf en in de toekomst te hebben op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties. Beginnen met dit traject was zeer confronterend voor mij. Ik werd opeens moe en kon mij niet meer concentreren op de tekst, mijn pijnklachten kwam naar boven. Ik heb je hierover gemaild en je hebt me goed geholpen met je tips en liefdevolle aandacht. De video's zijn zeer prettig. De meeste meditaties heb je ingesproken en je hebt een prettige kalme stem.

Miranda

Hoi Carin, ik heb hem net even voor de tweede keer gelezen maar hij is akelig kloppend. Bijna alles is zo gegaan afgelopen jaar, de tranen, het anders omgaan met vriendschappen, het openstaan voor nieuwe (creatieve) dingen, nou eigenlijk gewoon alles. Vond het wel confronterend dat de relatie met mijn moeder erin terugkwam. Blijft toch een dingetje waar ik mijn weg nog in mag vinden. Heel erg bedankt voor je uitwerking en tips.

Angelique

Dank je wel Carin voor de uitwerking van de numerologie van mijn levensgetaljaar. Interessant en treffende, heel herkenbare items voor mij.

Hartelijke groeten,

Dianne

Hi Carin. Dank je wel voor de mooie, leerzame uitwerking. Ik ga onder ogen zien (mijn partner heeft dat al vaker aangegeven) dat ik te veel vanuit wilskracht onderneem. Jij gaf aan vanuit mijn numerologie dat heet mijn uitdaging is mijn daadkracht niet vanuit wilskracht, maar vanuit creativiteit in te zetten. Dat mijn perfectionistische aard mij hierin hindert. Dat was effe slikken, maar ben blij dat ik aan de slag ben gegaan met je oefeningen. Mijn creativiteit stroomt, hetgaat(bijna) vanzelf. Dan is die pure wilskracht helemaal niet nodig. Zo bijzonder om te ervaren.

Janneke