Succesverhalen

Ik heb door de coaching zoveel meer geleerd over mijn weerstanden en zie nu in hoe ik mijzelf geen toestemming gaf voor een heleboel belangrijke aspecten in mijn leven.
Om als persoon te groeien en te ontwikkelen “moet” ik rust creëren en tijd nemen om energie in mijzelf te steken. Deze oefeningen zijn nodig voor mij en ik ervaar nu de onmisbare flow om in beweging te komen en hoe dat mijn brein flexibeler maakt. Ik ervaar vooral bewustwording en een gevoel dat ik mij kan openstellen voor verandering. Deze cursus moet niet vluchtig gevolgd worden. Dan schiet het zijn doel voorbij en dat zou ook zonde zijn. Dat wil ik graag meegeven aan nieuwe cursisten. Ik vind de aanpak van Carin heel goed en ik ben van mening dat ze met recht mag zeggen dat ze goed weet hoe ze mensen mag helpen.
Janneke

Het in beweging komen daagt je uit om "dingen" anders te gaan ervaren, ik heb een week lang tanden gepoetst met de andere hand, eerst voelde dit wat vreemd, duurde de twee minuten lang, nu zijn ze zo om... ik ben daardoor veel bewuster (mindfuller) bezig met wat ik doe.  Ik ervaar meer ruimte in mijn geest en ben klaar voor de volgende stappen in mijn leven.
N.

Door bewust bezig te zijn met de modules Voluit leven en de coaching van Carin ben ik aan het leren met meer bezieling te leven..niet maar doorgaan totdat je erbij neer valt. En zoveel mogelijk dingen doen die mij vreugde geven. Dit geeft ruimte en voelt licht aan. Ik ben enorm vooruitgegaan en kom beter voor mijzelf op vanuit zelfliefde/ assertiviteit, mijn angst en schuldgevoel kan ik nu veel beter opzij zetten en mijn zelfliefde laten overwinnen. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.
Jessica

Jij hebt mij geleerd dat je je lichaam kunt trainen maar ook je hersenen/gedachten kunt trainen wat dan beter bij je (nieuwe) zelf past. Dit opent groei mogelijkheden en daardoor kan ik weer vooruit in plaats van jaren lang te blijven hangen in bepaalde (beperkende) gedachten.
Anoniem

Ik blijf zeker de ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen doen. De fijne gesprekken helpen mij om meer rust te ervaren in mezelf. Er zijn nog een aantal oefeningen die ik moeilijk vind, maar dat het belangrijk is om ook deze oefeningen uit te voeren zodat ik mijn hersens train dat veranderingen mogen. Ik blijf oefenen (ik wil niet terugvallen) en het lukt steeds beter en het geeft ook goed ontspannen gevoel. Het geeft ook een gevoel van eigenwaarde en ik ben trots dat ik het heb aangedurfd om hiermee te beginnen. Ben trots op mezelf dat ik al vaker nee durf te zeggen en me dan toch niet schuldig voel.

Ook zal ik blijven leren om dingen los te laten want vooral naar mijn kinderen toe moet ik begrijpen dat ze een eigen leven moeten opbouwen en ik niet alles voor ze kan blijven invullen en doen. Zal ze wel met alle liefde blijven helpen maar zal moeten begrijpen dat ze zelf moeten/mogen vragen.

Bedankt voor je luisterend oor en de tips/inspiratie die ik van je kreeg en krijg.
Marlies

Je bent een meerwaarde, je bent mijn life coach. Je begrijpt mijn leven en geeft het handjes en voeten, helpende gedachten, affirmaties, gevoelens mogen er zijn, een all round coach. Bijzonder zijn de oefeningen die je mee geeft waardoor ik het steeds makkelijk vindt om het in mijn leven toe te passen.
Anoniem

Mijn doel was/is dichter bij mezelf te komen. Niet in verwarring te raken van mijn omgeving, maar vanuit mezelf te blijven reageren en accepteren wat ik voel en dit mogen loslaten. De ene dag gaat het beter dan de andere. Ik leef soms langs mezelf ipv in mezelf. Maar de bewustwording hiervan is er. Ondanks ik deze online cursus confronterend ervaar, voel ik dat ik tevens groei en een gevoel van hoop en rust ervaar. Ik blijf oefenen en ben heel benieuwd naar de volgende modules.
Ineke

Ik ben met je online coaching traject begonnen omdat ik graag wil leren het overdenken van dingen en controle los te laten. Leren om mij meer op mijn gemak te voelen met lichamelijke sensaties (ook mijn pijnklachten), nee mogen zeggen en vertrouwen in mijzelf en in de toekomst te hebben.

De laatste les in de eerste module was confronterend voor mij. Ik werd opeens moe en kon mij niet meer concentreren op de tekst, mijn pijnklachten kwam naar boven. Ik heb je hierover gemaild en je hebt me goed geholpen met je tips en liefdevolle aandacht.

De video's zijn zeer prettig. De meeste meditaties heb je ingesproken en je hebt een prettige kalme stem. De laatste meditatie in les 3 zou ik ook graag ingesproken willen hebben.
(N.B. ik ga dit in orde maken. Deze lange meditatie zal inderdaad beter tot zijn recht komen in een ingesproken versie).

Je hebt een prettige kalme stem. Ik vind het zeer professioneel dat je in de video aangeeft dat je hbo energetisch therapeut bent, dat geeft mij vertrouwen, zekerheid.

Miranda

Evaluatie na de eerste module:
Door omstandigheden heeft het geruime tijd in beslag genomen om de 3 lessen door te werken. Echter door de tijd hiervoor te nemen heb ik wel een aantal zaken eigen kunnen maken. Tijd voor mezelf nemen lukt steeds beter al ervaar ik wel nog steeds een stemmetje in mijn achterhoofd wat een schuldgevoel veroorzaakt en me onrustig maakt. Ook het luisteren naar mijn lichaam blijft een aandachtspunt. Ik herken signalen wel maar door mijn jonge kinderen lukt het me niet altijd gehoor te geven aan mijn gevoelens.

Ik ben trots dat ik de modules niet heb afgeraffeld. Wat voor mij persoonlijk minder goed werkt is het auditieve deel omdat ik me daarvoor echt moet afzonderen. Lezen lukt me wel in het bijzijn van de kinderen. Dank je wel Carin voor de lessen in deze 1e module.
Nadine

De les over uitstel gedrag. Zelfs die oefening stelde ik in eerste instantie uit. Deze les bracht zelfkennis, inzicht en motivatie. Inmiddels ben ik begonnen met opruimen thuis..het gaat langzaam, maar iedere dag een beetje.. de ene dag meer dan de ander. Het gaat steeds beter. Ik merk dat ik daardoor ook de andere uitstel zaken minder uitstel. Zoals eindelijk die afspraak voor een nieuwe bril.
Tot gauw ☺️|
Sarah

Ik neem alles regelmatig door en doe de oefeningen. Voel me er goed bij.

Ben nu bezig met module 4 nee zeggen. In het weekend al in de praktijk gebracht.

Mijn man zei al tot wanneer loopt die cursus. Maw je krijgt al een aardige grote mond. Grapje ☺️.
Het gaat in ieder geval goed met me .
Wil

Ik ben aan Voluit Leven Coaching begonnen met het idee om deze training helemaal te doen. Jouw vragen, op de site; grenzen liefdevol beschermen, luisteren naar je innerlijke zelf, je balans hervinden zodat je meer energie, plezier en passie ervaart, hebben mij getriggerd. Want dat wil ik graag. Ik ben nieuwsgierig naar hoe je hier aan kunt werken. Ik heb na deze eerste module ervaren dat er al van alles in gang is gezet. Ik ben verrast dat er op korte termijn al zoveel gebeurt. Ik schrijf meestal iedere dag kort iets op en als ik dat aan het einde van de week teruglees denk ik wauw.

Ik vind dit een fijne manier van werken. De wisselwerking tussen zelf aan de slag gaan en feedback en tips krijgen. Zelf aan de slag gaan met vragen, oefeningen en jouw inspirerende filmpjes. Tijd voor mezelf nemen, stil te staan en te voelen. Ook de nieuwsbrief en je blog vind ik boeiend. Voor mij voelt dit goed en passend bij mij!

Ik ben blij dat ik deze reis, met jou, begonnen ben!

Dikke merci voor je ondersteuning en begeleiding Carin!


liefs Jolanda

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?