Ik Wil Voluit Leven - Leer jezelf beter kennen aan de hand van je geboortedag

Leer jezelf beter kennen aan de hand van je geboortedag

Ontdek het Geheim van je Geboorte datum en geef je persoonlijke ontwikkeling een boost.

Vraag nu gratis aan en ervaar vandaag al je eerste inzichten. Ontdek je ware aard, je pure zelf zoals deze bedoeld is. Ontdek welke eigenschappen zijn ondergesneeuwd door levensomstandigheden en laat je motiveren om die weer op te pakken en verder te ontwikkelen. Het maakt je leven en groeiprocessen stukken makkelijker en plezieriger.


Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen uitdagingen te overwinnen.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.


Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacy policy

Tip om direct mee aan de slag te gaan.

Noteer of kopieer de informatie die voor jou van belang is. Ga de komende 2 weken aan de slag en noteer je thema's/je uitdagingen en hoe je dealt met deze uitdagingen. Noteren is voor de meeste mensen een pracht manier om de informatie goed op te nemen en eigen te maken.

Belangrijk om te weten:


Whitelist het emailadres info@ikwilvoluitleven.nl, zodat je al mijn mailtjes netjes in je inbox ontvangt. Je wilt tenslotte niets missen 💜

x Als jij een Gmail account hebt kun je eenmalig op je pc/laptop dit mailtje slepen naar je “Primair” inbox. Zo weet Gmail dat alle mailtjes van info@ikwilvoluitleven.nl direct neergezet moeten worden in de inbox “Primair”.

x En resoneren de mailtjes niet met je? Je kunt je na elke mail uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar interessante dingen aanreiken.

Carin 💜

Waarom numerologie?


Numerologie is een prachtige tool om je een beter inzicht te geven in je karaktereigenschappen en je te helpen begrijpen waarom en wat je kan ondernemen om niet elke keer weer tegen hetzelfde aan te blijven “lopen”. Je numerologie of te wel het geheim van je geboortedatum is in het programma Ik Wil Voluit Leven een eerste belangrijke stap om inzichten te verkrijgen. Deze inzichten geven je persoonlijke ontwikkeling een flinke boost.

Ik wil je graag kennis laten maken met een hele mooi onderdeel van numerologie en dat is het levensjaargetal. Je levensjaargetal loopt van je verjaardag tot je volgende verjaardag en laat je o.a. je uitdagingen zien tot je volgende verjaardag. Je krijgt van mij via mail en in een video direct bruikbare tips om mee aan de slag te gaan. En bij elk levensjaargetal behoort een affirmatie. Een affirmatie helpt je om in een betere flow te komen en die stappen te zetten die nodig zijn.

Deze website maakt geen onderdeel van Facebook of Facebook Inc. Deze website is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.