Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Waar staat het Levensjaargetal voor?

Het levensjaargetal laat die extra uitdagingen zien waar je het komend jaar (tot aan je volgende verjaardag) aan mag werken en toont die gebieden die meer aandacht verdienen als je wilt blijven groeien.

Elk levensjaargetal bevat namelijk iets “extra’s” dat je uitdaagt. Het aanpakken van deze uitdagingen gaat je helpen om succesvol groeiprocessen te doorlopen die passen in je levensfase. In de numerologie kijkt men voor het levensjaargetal naar een terugkerende cyclus van 9 jaar.

Je levensjaargetal geeft aan in welk jaar van de cyclus jij zit.

De beschrijving van je levensjaartal geeft je inzicht en motivatie om verdere stappen te ondernemen zodat jij het komend jaar (tot je volgende verjaardag) het beste uit je jaar kan halen om verder te groeien en te ontwikkelen. Met inzichten gaat je dat veel beter af.

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

afronding
loslaten
transformatie

  

 

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 9
De cyclus van 9 jaar wordt nu afgerond. Tijd voor evaluatie. Je levensjaargetal 9 bezit kracht en transformatie power.  

De cyclus van 9 jaar wordt nu afgerond. Het is dus tijd voor onderzoek en evaluatie en het oude los te laten dat niet meer dient.  Je levensjaargetal 9 bezit kracht en transformatie power.  

 

Het is een jaar met veel beweging en actie. Neem dus voldoende tijd voor ontspanning en rust om niet oververmoeid te geraken. Na dit levensjaar komt levensjaar 1 weer en deze gaat ook weer veel van je energie vragen.

 

Stel jezelf tijdens dit levensgetaljaar regelmatig de vraag wat je los mag laten.
Het is namelijk een heel goed jaar om oude plannen en belast dat niet goed voelt los te laten.


Het jaargetal 9 helpt je:

  • om te kunnen loslaten;

  • om te transformeren;

  • te leven volgens je eigen waarde en normen;

  • om niet over de top te gaan;

  • te kunnen geven zonder iets terug te verwachten;

  • alleen hulp aanbieden als er om gevraagd wordt;

  • nieuwe mensen te leren kennen, onbekende dingen ontdekken (reizen?)

  • open en met bewondering naar het leven te kijken;

  • talen te leren of deze op te frissen.

  • Helpt je klaar te staan voor je volgend levensgetaljaar 1. Het komend levensjaar ga jij weer aan de slag met nieuwe plannen, voornemens en uitdagingen.

Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Het niet los kunnen laten wat je beter los zou kunnen laten. Dit kan te maken hebben dat je ongeduldig of te gehaast bezig bent.

Maar misschien heeft het nog te maken met angst om te falen. Zie dit onder ogen en weet dat ook jij kunt loslaten. Ben eerlijk naar je zelf toe. Loslaten geeft je ruimte om je verder te ontwikkelen.

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
In eenvoud mag ik mij zelf verwezenlijken.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via ikwilvoluitleven@gmail.com .

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.