Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

innerlijke vastberadenheid
zakelijkheid
positieve kracht

 

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 8
Een jaar waarin er veel werk te verzetten is.

Een jaar waarin er veel werk te doen is. Je bent bezig om geld en financiën te herstructureren en op orde te brengen. Oude investeringen of oude plannen dragen nu vrucht. Vervolgens mag je daar de vruchten van plukken. In een 4 levensjaargetal werk je aan je werk, in een 8 levensjaargetal werk je aan de financiële kant. Het is een heel krachtig jaar waarin je jouw leven opnieuw vormgeeft. Je zult waarschijnlijk meer behoefte voelen om op een duurzame manier te leven. Het is bovendien een heel goed jaar om conflicten op te lossen, dus neem initiatief en verantwoordelijkheid als er nog lopende conflicten zijn.


Het jaargetal 8 helpt je:

 • verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, denken, voelen en handelen;

 • uit de emotionele achtbaan te blijven en in harmonie je evenwicht te bewaken;

 • rechtvaardig, moedig en eerlijk te zijn;

 • je te verzoenen met die dingen die in het verleden niet zo goed zijn gegaan;

 • je hart te openen voor jezelf en anderen (zelfliefde);

 • om anderen te vergeven en je te verontschuldigen voor die zaken waar jij zelf
  verantwoordelijkheid over hebt;

 • om steeds makkelijker problemen als uitdagingen te zien en aan te gaan;

 • om op een gezonde manier met geld om te gaan;

 • om je huis of andere zaken te verkopen als je dat wilt.

Dit jaar heeft de juiste energie om evenwicht te bereiken in je spirituele en materiele behoeften. Blijf je weg vervolgen in harmonie en je zult steeds meer op alle gebied gaan oogsten wat je gezaaid hebt de voorgaande jaren.

De 8 symboliseert de manifestatie van kracht op materieel niveau. Het geeft materiële vrijheid, zelfvertrouwen en zelfbeheersing.  


Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Als je de voorgaande jaren niet voldoende geleerd hebt en je dreigt te verzanden in alleen maar materieel succes na te streven, dan gaat je 8-jaar geen succes worden. Dan ga je vaak agressieve emoties ervaren omdat je maar niet begrijpt waarom het niet lukt. Je mag materieel succes bereiken en gezag verwerven, maar wel graag in balans met je spirituele ontwikkeling. Je gaat heel goed voelen en merken als dit in balans is.

 

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik neem eerlijk, overwogen, verantwoordelijke beslissingen en kan heel goed overweg met uitdagingen.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.