Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

Innerlijke wijsheid
begrijpen

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 7
is een jaar waarin spiritualiteit voorop staat.
Een jaar van rust en bezinning, uitrusten en thuiskomen bij jezelf.

Een levensjaargetal waarin spiritualiteit voorop staat. Een jaar van rust en bezinning, uitrusten en thuiskomen bij jezelf. Neem die rust ook, want de jaren die volgen zullen veel van je energie gaan vragen. Vraag ook hulp, dat geeft je de mogelijkheid om sneller en grotere stappen te maken.

Een 7 levensjaargetal confronteert je met zaken uit het voorgaande jaar die jij nog niet voldoende verwerkt of geregeld hebt. Loop niet weg van verdriet of onrust dat dit misschien veroorzaakt als je eraan denkt. Jij kunt dit aan. Gebruik je intuïtie, je intelligentie en je innerlijke wijsheid. Breng daden en woorden samen en geloof in jezelf en laat je creativiteit stromen en dat verwezenlijken dat je echt wilt dit jaar.

Het is ook een jaar om in je relatie de gedroomde ideale relatie te ervaren of te “vinden”.  Je begrijpt bovendien steeds beter dat je onderdeel uit maakt van het universum en dat eenzaam zijn daar niet bij past.


Het levensjaargetal 7 ondersteunt je:

  • om verbinding te maken met jezelf, met je innerlijke;

  • om op alle vlakken verder te groeien en te ontwikkelen;

  • bij de juiste timing. Je kiest tijdens dit levensjaargetal makkelijker het juiste moment om het juiste te doen;

  • om dat diepe enthousiaste gevoel te ervaren;

  • om je talenten nog verder te ontwikkelen

  • om meer bezig te zijn met spiritualiteit, meditatie, yoga, autogene training (ontspanningsmethode voor lichaam en geest) e.d.;

  • om te ontspannen en lichamelijk en geestelijk te herstellen;

  • gezonde keuzes te maken voor een gezond leven.

Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Ga niet te gehaast aan het werk en blijf met redelijkheid kijken naar je mogelijkheden. Maar laat angst en falen je niet beïnvloeden. Vertrouw op je intuïtie en weet dat je hulp mag vragen aan anderen.

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik creëer met liefde en plezier vanuit de vele mogelijkheden dat het leven mij biedt.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.