Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

liefde
hartsverlangen
familie

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 6
is een jaar waarin liefde, familie en gezin extra belangrijk zijn.

Levensjaargetal 6 is een jaar waarin liefde, familie en gezin extra belangrijk zijn. Pas je niet continu aan omdat je denkt dat een ander dat van je verwacht. Het is niet respectvol naar jezelf toe en ook niet naar de ander. Bovendien gaat het je uitputten omdat het niet bij je past. Voel en volg je eigen hartsverlangen, wensen, behoeften en plannen. Ook de ander mag zijn eigen pad volgen. Dat is hun eigen verantwoordelijkheid. Het mooie is dat meestal die mensen die bij je passen ook bewust of onbewust met je meegroeien. En dat gaat dit jaar er een extra liefdevol jaar maken.


In dit jaar zullen er meer situaties naar voren komen waarop een beroep wordt gedaan op je. In een levensjaargetal 6 zul je meer voor anderen doen als in de voorgaande jaren. Het is wel een tijdelijke situatie, maar vergeet dus niet om op een liefdevolle wijze je eigen grenzen te bewaken. Je mag er zijn voor je familie, maar niet ten koste van jezelf.


Het levensjaargetal 6 ondersteunt je bij:

  • het begrijpen hoe belangrijk familie is en indien mogelijk kun jij je met hun verzoenen (energetisch is dit ook mogelijk);

  • het vinden van balans in je werk en gezin;

  • verantwoordelijkheid te nemen en voor je waarheid te staan;

  • raad aan te nemen in situaties waar dat nodig is;

  • je grenzen te bewaken;

  • oordelen en veroordelen los te laten;

  • het opnieuw inrichten, opknappen (opruimen) van je huis;

  • het leven te vieren. Zing, dans, ben vrolijk;

  • sportieve activiteiten door te zetten.

Het is dus een jaar om op een liefdevolle manier een fijne balans te creëren tussen werk, gezin en vrijetijd. Het is jouw leven, jouw energie, jouw droom.


Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Als jij te veel energie besteed om anderen te vertellen hoe jij erover denkt dan ben je energie aan het weggeven. Geef kort, liefdevol en krachtig energie aan anderen en laat dan los.

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik ben blij met mijn leven en verheug mij op nog meer liefde.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.