Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

En vergeet niet je affirmatie te gebruiken die hieronder in de tekst te vinden is.

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

liefde
hartsverlangen
familie

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 6
is een jaar waarin liefde, familie en gezin extra belangrijk zijn.

Levensjaargetal 6 is een jaar waarin liefde, familie en gezin extra belangrijk zijn. Pas je niet continu aan omdat je denkt dat een ander dat van je verwacht. Het is niet respectvol naar jezelf toe en ook niet naar de ander. Bovendien gaat het je uitputten omdat het niet bij je past. Voel en volg je eigen hartsverlangen, wensen, behoeften en plannen. Ook de ander mag zijn eigen pad volgen. Dat is hun eigen verantwoordelijkheid. Het mooie is dat meestal die mensen die bij je passen ook bewust of onbewust met je meegroeien. En dat gaat dit jaar er een extra liefdevol jaar maken.


In dit jaar zullen er meer situaties naar voren komen waarop een beroep wordt gedaan op je. In een levensjaargetal 6 zul je meer voor anderen doen als in de voorgaande jaren. Het is wel een tijdelijke situatie, maar vergeet dus niet om op een liefdevolle wijze je eigen grenzen te bewaken. Je mag er zijn voor je familie, maar niet ten koste van jezelf.


Het levensjaargetal 6 ondersteunt je bij:

  • het begrijpen hoe belangrijk familie is en indien mogelijk kun jij je met hun verzoenen (energetisch is dit ook mogelijk);

  • het vinden van balans in je werk en gezin;

  • verantwoordelijkheid te nemen en voor je waarheid te staan;

  • raad aan te nemen in situaties waar dat nodig is;

  • je grenzen te bewaken;

  • oordelen en veroordelen los te laten;

  • het opnieuw inrichten, opknappen (opruimen) van je huis;

  • het leven te vieren. Zing, dans, ben vrolijk;

  • sportieve activiteiten door te zetten.

Het is dus een jaar om op een liefdevolle manier een fijne balans te creëren tussen werk, gezin en vrijetijd. Het is jouw leven, jouw energie, jouw droom.


Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Als jij te veel energie besteed om anderen te vertellen hoe jij erover denkt dan ben je energie aan het weggeven. Geef kort, liefdevol en krachtig energie aan anderen en laat dan los.

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik ben blij met mijn leven en verheug mij op nog meer liefde.

Doe je voordeel met deze inzichten. Ze maken het mogelijk om het komend jaar optimaler te benutten!


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via ikwilvoluitleven@gmail.com en ik nodig je graag uit om je aan te sluiten bij : de Besloten Facebook groep Voluit Leven.