Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

orde
structuur
discipline

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 4
staat voor een perfect jaar, orde, structuur en discipline.

Dit is een perfect jaar waarin alles goed kan verlopen. Dit betekent niet dat het een makkelijk jaar gaat worden. Het gaat veel werk kosten om alle plannen van de voorgaande jaren om te zetten in daden. Het is ook het jaar om het oude dat je niet meer dient op te ruimen, alles ordenen en opnieuw structureren. Het is een jaar waarin je werkt aan (ander) werk en de creaties van het voorgaande jaar in een nieuwe vorm of structuur neer te zetten. Je werkt met gezonde vastberadenheid. Vergeet zeker niet aandacht te geven aan je gezondheid en eetgewoonten zodat je in vorm blijft voor alle uitdagingen. Blijf ook de natuur en de aarde respecteren en kom hier tot rust. In balans ga je vanuit vreugde en liefde creëren. Leef in het hier en nu zodat je niet vergeet te genieten van vandaag.


 Het levensjaargetal 4 ondersteunt je bij:

  • verantwoordelijkheid te nemen om plannen om te zetten in daden;

  • vastberaden te zijn bij je manier van aanpakken;

  • in het hier en nu te leven;

  • leven vanuit vreugde en liefde aan te gaan;

  • bestaande waarden bekijken en daar waar nodig bij sturen naar wat nu in deze fase van je leven nodig is;

  • een gezonde verhouding t.o.v. geld verkrijgen;

  • de aarde en natuur te blijven respecteren.

 

Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Zou jij (nog) de neiging hebben je aan bepaalde taken en verantwoordelijkheden te onttrekken dan gaat dit jaar niet tot zijn volledige potentie kunnen uitrollen. Neem verantwoordelijkheid voor je doen en laten waardoor dit jaar zich kan laten zien als een perfect jaar. Dit jaar mag de kers op de taart worden voor al je inspanningen en groei van de voorgaande 3 jaren.

 

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik verwerkelijk mezelf en handel vanuit creatie, moed en liefde.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.