Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

creativiteit
geluk
vreugde
vrolijkheid

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 3
Het is een jaar om extra creatief te zijn en nieuwe ideeën uit te proberen. Vaak pakken we ons leven aan vanuit ons denken (hoofd), maar het komende jaar zal veel beter verlopen als je meer werkt vanuit je gevoel en creativiteit.

Het kan zijn dat het voelt alsof je hoofd niet mee wil doen en je daardoor vergeetachtig wordt, maar maak dat niet te groot. Het is nodig om je de stap te laten zetten om te werken vanuit je gevoel.  Het is ook een jaar waarin niet gehuilde tranen eruit mogen komen. Besteed daar aandacht aan en spreek over je emoties met een vriendin, partner (of een therapeut) en leer je eigen gevoelens beter te begrijpen. Het mag er allemaal zijn. Het is onderdeel van je groeiproces.

Het is zeker ook een jaar van creativiteit, lol en plezier maken. Jezelf beter begrijpen zal je creativiteit sterk verbeteren. Er kunnen mooie, nieuwe dingen ontstaan waarvan de resultaten misschien niet direct zichtbaar zullen zijn maar dit is dan ook de creatiefase. In het volgend levensjaar ga je weer een stap verder en komt er meer structuur en vorm en kun je oogsten wat je dit jaar gezaaid hebt.voel en creativiteit.


 Het levensjaargetal 3 ondersteunt je bij:

  • vriendschappen en (werk)relaties te onderhouden vanuit gezelligheid;

  • je talenten te hernieuwen of te ontdekken;

  • je mindere kanten onder ogen te zien, te erkennen, mild te accepteren en daardoor ruimte maken om te transformeren;

  • creatief, vrolijk en gelukkig te zijn;

  • je relatie met je moeder (ook al is ze er niet meer);

  • je eigen verwarde gevoelens beter te begrijpen en te verminderen (wederom vanuit mildheid);

  • los te maken van te afhankelijk relaties.

 

Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Als je te kritisch op jezelf bent dan ga jij je groei afremmen. Je energie stroomt niet naar behoren en je zult te vergeetachtig zijn. Ben je bewust dat puur routinewerk uitvoeren je niet gaat stimuleren in je creativiteit. Zoek met open positieve nieuwsgierigheid naar creatieve oplossingen en ze zullen op je pad komen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar als je niet vanuit een open gevoel iets wenst.....dan kan dat ook niet op je pad komen. Negativiteit is een zwaar gevoel en deze zware energie maakt het onmogelijk om vanuit positiviteit te groeien.

 

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik ben creatief, positief, doelgericht en communicatief.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.