Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

relaties
vrede
verbinding
samenhorigheid

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 2
is een echt gevoelsjaar.
Je gaat het komende jaar heel wat gevoelens en emoties tegenkomen. Het levensjaargetal 2 zet partnerschappen op de voorgrond. Het is bovendien een heel sociaal jaar waarin je ook werkt aan evenwicht en harmonie.

 Het levensjaargetal 2 ondersteunt je bij:

  • verbinding met jezelf en anderen te vinden;

  • het nog beter begrijpen wat je nu echt wilt (je roeping vinden);

  • je gevoeligheid begrijpen en je gevoeligheid positief in kunnen zetten;

  • jezelf en anderen motiveren;

  • het verhelderen van gedachten en doelen;

  • je vaste (negatieve) gedachten te transformeren naar positieve gedachte;

  • je eigen verantwoordelijk te nemen en daar waar het nodig is je grenzen stellen.

Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Zou jij blijven hangen in besluiteloosheid en koppigheid, dan rem jij je eigen groei af. Durf stappen te zetten. Elke stap hoe klein is een stap! Laat overtuigingen los dat je ergens een hekel aanhebt, omdat je dat al zoveel jaar denkt en vindt. Laat je niet van de wijs brengen door twijfel en angsten die in een 2 jaar wat vaker de kop kunnen opsteken. Vertrouw op je eigen waarheid en kracht en durf je eigen grenzen aan te geven.

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik vertrouw mijn innerlijke stem.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.

Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.