Bekijk je video met je kernboodschap tot je volgende verjaardag.

Onthul vandaag nog de betekenis van jouw Levensjaargetal (Je Jaarboodschap) en ontdek hoe het jouw persoonlijke groei een boost geeft!

Kernwoorden die horen bij je levensjaargetal

activiteit
onafhankelijkheid
originaliteit
moed
inventiviteit
leiderschap
ambitie
pionier

Ik Wil Voluit Leven -

Het levensjaargetal 1
gaat over iets nieuws beginnen.
Het betreft een nieuwe fase.  Daar hoort activiteit, onafhankelijkheid, originaliteit, moed, inventiviteit, leiderschap, ambitie en ook de pionier bij.

 Het levensjaargetal 1 ondersteunt je bij:

  • nieuwe ideeën neerzetten;

  • doorzetten vanuit een positief en liefdevol gevoel;

  • persoonlijke en zakelijke groei;

  • het kunnen veranderen en meebewegen in alle mogelijkheden;

  • het accepteren van veranderingen;

  • het trouw zijn aan jezelf en werken aan je zelfvertrouwen;

  • het geduld en daadkracht hebben om je ideeën uit te voeren, neem hier de tijd voor.

Wat zou jou het komend jaar tegen kunnen houden in je groei?
Gelatenheid, besluiteloos en koppigheid kunnen je groei tegenhouden. Let op dat je niet blijft hangen in gedachten als.......ik heb een hekel aan.....het gaat toch niet lukken....het is wat het is.....

Dat gaat je niet helpen. Ben dus bewust als dat innerlijk stemmetje begint te pruttelen. Er is namelijk grote winst te behalen als je het komend jaar een mindshift kunt maken naar: ik ben creatief en ga stap voor stap op een creatieve manier positieve veranderingen aan.

Ik Wil Voluit Leven -

Affirmatie
Ik ben actief en bereik mijn doel met liefde vanuit zelfliefde.

Schrijf deze affirmatie op. Misschien zelfs op een post-it briefje en plak deze op een plek waar je regelmatig kijkt. Herhaal en voel de woorden binnenkomen.


Pas alle inzichten toe die je vandaag hebt verkregen, zodat je het komende jaar nog effectiever kunt benutten. Deze inzichten dragen bij aan een prachtige boost voor je persoonlijke ontwikkeling.


Uitdagingen horen bij het leven, maar ze hoeven je niet onderuit te halen.

Geniet van de reis 💜


Mail mij gerust als je vragen hebt en/of ervaring wilt delen via carin@ikwilvoluitleven.nl 

Ben je nog niet toegevoegd aan mijn e-mail inspiratie lijst?
Hieronder kun jij je vrijblijvend aanmelden voor inspiratie over Numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) en persoonlijke groei.

Vul hieronder je geboorte datum, naam en e-mailadres in en ontdek direct hoe numerologie jou inzichten gaat geven die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt tevens vrijblijvend en gratis mijn inspiratie mailtjes. Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.