Voluit leven

Geplaatst op 26 september 2018

Ik word hier zo blij van: een berichtje vanmiddag ontvangen van een van mijn klanten. Carin, ik wilde je nog vertellen dat ik na mijn behandeling bij je de 3e dag op een rij vrij ben van pijn. Ik zeg geregeld tegen mijzelf dat ik mag loslaten en ik geloof grotendeels dat het door de affirmaties komt. Ik hoop natuurlijk dat het prettige gevoel in mijn buik nog heel lang aanhoudt. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.Wat heerlijk om dit te lezen. Ik heb haar wel nog wat aanvullende tips gedaan om de affirmaties nog te fine tunen, maar wat een groei proces na 1 op 1 coaching en het volgen van mijn (gratis) introductie modules van het online programma Voluit leven. 

 

Ben je nieuwsgierig, neem eens een kijkje op www.ikwilvoluitleven.nl en er is ook nog een gratis FB groep Voluit leven.https://www.facebook.com/groups/CarinSmeetsVoluitLeven/

Carin Smeets
Carin Smeets
Als coach en ervaringsdeskundige leer ik je hoe jij je eigen grenzen kunt beschermen. Binnen een paar weken ga jij beter naar je innerlijke zelf luisteren en op een liefdevolle krachtige manier nee zeggen zonder schuldgevoel.

Terug naar blog