Je Blauwdruk - Numerologie

Geplaatst op 14 november 2023

Ben jij steeds vaker op zoek naar antwoorden. Antwoorden die met je persoonlijke ontwikkeling te maken hebben?

Stel jij jezelf vaker vragen als: Hoe komt het dat ik zo ben of reageer? Waarom komt dezelfde valkuil weer op mijn pad? Waarom vind ik mijn leven niet echt bevredigend? Wat zijn nu echt mijn talenten en mogelijkheden? Wat mag ik nog leren in dit leven?

Je blauwdruk

De verschillende karaktereigenschappen die je bij geboorte hebt meegekregen en die samen jouw unieke persoonlijkheid vormen, noemen we je blauwdruk. 

 

Afhankelijk van hoe je jeugd is geweest (vooral tot je 7e levensjaar) heb jij al heel wat (onbewuste) aanpassingen gehad en daardoor kun je van je blauwdruk afraken.Kleine aanpassingen zijn op zich geen probleem en kunnen ook een verrijking zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Problemen ontstaan wanneer we te ver verwijderd raken van wie we echt zijn en de blik op onze oorspronkelijke blauwdruk verliezen. Hoe krijg jij weer zicht op je oorspronkelijk blauwdruk?


Een persoonlijke numerologie (Het Geheim van je Geboortedatum) kan enorm veel informatie en inzichten geven, waardoor jij jezelf veel beter leert begrijpen en gaat inzien wat je (nog) nodig hebt om je persoonlijk optimaal te ontwikkelen. Hoe zou het zijn als je weet waarom er bepaalde valkuilen blijven terugkomen en hoe jij die valkuilen kunt oplossen!


Even in het kort een uitleg over numerologie.

Wat is numerologie? 

Numerologie kan gezien worden als de leer van de getallen. Het gebruik van getallen is bijna zo oud als de mensheid. Een van de eerste numerieke systemen werd ontwikkeld bij de Maya’s. Ook Egyptenaren en Indianen waren geïnteresseerd in getallen. Ze gebruikten ze onder andere voor het waarnemen van de nachtelijke hemel en zo ontstonden de eerste kalenders.


Binnen de numerologie heeft elke cijfer een bijzondere trilling. De cijfers van je geboortedag hebben elk hun eigen trilling of frequentie. Deze trilling/frequentie staat voor een bepaalde energie. Met deze energie word je geboren en dit is jouw unieke blauwdruk. 


Waarom Numerologie?

Het bespreken van je blauwdruk (Numerologie) helpt ook de energie die geblokt is weer te laten stromen. Ideaal als je in een fase zit waarin je niet precies weet waarom jij je niet helemaal optimaal voelt en je een verlangen voelt om te ontdekken dat er meer mogelijk is in je leven. Een boost voor je persoonlijke ontwikkeling!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend hieronder informatie aan over je blauwdruk (Numerologie), ontvang tevens inspiratie mailtjes over persoonlijke ontwikkeling met tips, meditaties, oefeningen. En hele mooie aanbiedingen!

 

Vraag vrijblijvend hieronder informatie aan over je blauwdruk (Numerologie), ontvang tevens inspiratie mailtjes.

Deze mailtjes bevatten wetenswaardigheden, oefeningen, meditaties en af en toe een mooi aanbod om jou optimaal te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Als de mailtjes niet met je resoneren, kun je uiteraard direct uitschrijven. Ik wil je tenslotte niet spammen, maar je iets aanreiken waar jij iets aan hebt, waardoor jij Voluit je leven kunt leven.

Carin Smeets
Carin Smeets
Als coach en ervaringsdeskundige leer ik je hoe jij je eigen grenzen kunt beschermen. Binnen een paar weken ga jij beter naar je innerlijke zelf luisteren en op een liefdevolle krachtige manier nee zeggen zonder schuldgevoel.

Terug naar blog