Hoe kom je uit een negatief gevoel?

Geplaatst op 07 november 2018

Allemaal ervaren we (wel eens) momenten met een negatief zwaar gevoel. Zou je dan keuzes gaan maken, dan werkt dat niet zo geweldig. Ik geloof erg in de Wet van Aantrekking en voor mij betekent het ook dat je vanuit een goed balans aan de slag gaat en dat het dan stroomt. In weerstand werken kost zoveel energie en is gewoon zonde als het zoveel makkelijker kan. 

 

Dus heel kort door de bocht geformuleerd:  het is het meest handige jezelf eerst weer in een positieve vibe te krijgen en dan stap voor stap in actie komen.

 

Hoe doe jij dit? 

 

Hieronder een aantal mogelijkheden die voor mij werken en ook voor mijn klanten. 

Je aandacht naar iets anders brengen (uit ervaring weet je echt wel wat voor je werkt, maar geef je zelf de toestemming en/ofeen liefdevolle schop onder je kont) om het ook te doen.

- naar buiten wandelen, sporten - mediteren - geurtje branden (lekker bad) - fijn gesprek met iemand - kopje koffie en over mooie dingen waar je dankbaar voor bent

- op een muziekje dansen 

 

Nog meer voorbeelden vind je in mijn online leeromgeving www.ikwilvoluitleven.nl/registeren

Hier gaan we dieper in op je persoonlijke groei en wat je hiervoor nodig hebt. De eerste module met 3 lessen is gratis. Je gaat op een makkelijke manier met heel toepasbare tools via bewustwording, via jezelf toestemming geven, te voelen en in actie komen.

 

Hieronder een aantal mooie reacties na het volgen van mijn gratis module met 3 lessen zoals hierboven beschreven:

 

Ik wilde je nog laten weten dat ik de 3e dag op een rij vrij ben van pijn. Ik zeg geregeld tegen mijzelf dat ik mag loslaten en ik geloof grotendeels dat het door de affirmaties komt. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.

 

Ik begrijp dat mijn lichaam mij seintjes geeft en zonder oordeel ervaar ik zoveel meer ruimte in mijn lichaam en geest. Nieuwe stappen zetten gaat zoveel makkelijker.

 

Ik wist al heel veel, maar miste nog wat stukjes. Na het volgen van je Online coaching Voluit leven vallen de puzzelstukjes op hun plek en kan ik nu doorpakken in mijn groei.

 

Meer inspiratie ervaren?: meld je aan bij mijn gratis FB community Voluit Leven https://www.facebook.com/groups/CarinSmeetsVoluitLeven/about/ 

Carin Smeets
Carin Smeets
Als coach en ervaringsdeskundige leer ik je hoe jij je eigen grenzen kunt beschermen. Binnen een paar weken ga jij beter naar je innerlijke zelf luisteren en op een liefdevolle krachtige manier nee zeggen zonder schuldgevoel.

Terug naar blog