Coachingsprogramma Ik Wil Voluit leven

Ga samen met mij op pad.

Inclusief persoonlijke (skype) sessies.


Je wordt gemotiveerd en geïnspireerd waardoor er veel inzichten met ‘aha’ momenten gaan komen. We beginnen met je numerologie (inzichten vanuit je geboortedatum) en ik
ga je in beweging zetten. Zonder in actie te komen kan er niets veranderen. We zoeken
het tempo dat bij je past, waardoor je niet overweldigd gaat worden, maar wel stappen blijft zetten.
En weet dat je het niet alleen hoeft te doen! 


Je gaat je energieker en vrolijker voelen en veerkrachtiger worden omdat je stressniveau verlaagd wordt en er meer rust in je hoofd ontstaat. De overprikkeling gaat stoppen! Je gaat vanuit zelfliefde en vertrouwen stappen zetten die veel beter bij je passen. En daar kan wat vaker nee zeggen bij horen. Ook dat ga jij tijdens dit coachtraject leren.Ontdek o.a. de magie van: intenties neer zetten, in beweging komen, de rust en ruimte dat vergeven geeft, inzicht in het geheim van je geboortedatum en de kracht van positief denken.

 

 

 


Het programma voor:


 • Zelfvertrouwen 
  Leer weer op je zelf te vertrouwen met zelfvertrouwen.

 • Meer innerlijke rust
  Uit je hoofd komen, naar je gevoel gaan en de ruimte en rust ervaren in je hoofd.


 • Omgaan met emoties
  Kunnen vergeven en loslaten en omdat het zoveel ruimte en energie geeft. Je leert hoe jij de regie in je eigen handen neemt en dat jij bepaalt hoe jij je voelt en dat een ander daar steeds minder invloed op krijgt.

 • Jezelf mogen zijn 
  Zelfliefde, weg met schuldgevoelens, uitstelgedrag en zelfsabotage. 

 • Mindset
  De kracht van je gedachten leren toepassen.

 • Inzicht, bewustwording en nieuwe mogelijkheden ervaren.
  Je grenzen kunnen aangeven en ja zeggen tegen jezelf.


 

Alle modules worden ondersteund met (geleide) meditaties, video en oefeningen. Bovendien krijg je toegang tot speciaal voor ‘Ik wil voluit leven’ gecomponeerde muziek met helende frequenties.Voel je een gevoel van enthousiasme naar boven komen?Ja?

 

Heb jij de moed en commitment om oude, vertrouwde patronen los te laten en je leven in eigen hand te nemen met mij als je coach? Persoonlijke ontwikkeling kost tijd, inzet en geld. De beloning echter, is enorm. Je zelfontwikkeling bepaalt enorm de kwaliteit van je leven. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Als jij nu de regie over je eigen leven neemt, krijg je daar heel veel voor terug. Je hoeft het niet alleen te doen, ik wil je heel graag ondersteunen en daar waar nodig ie liefdevol een schop onder je kont geven. 


Jij wilt geen tijd meer verspillen en de knoop nu doorhakken en Nu aan de slag gaan?

 

Meld je nu aan en begin vandaag nog!

Kies je trajectLuisteren naar je Innerlijk zelf is uit je hoofd naar je gevoel (je hart en buik) gaan en op een gezonde manier keuzes maken voor jezelf. Ook jij kunt dit leren! 


Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van het traject Ik wil voluit leven.


Tijdens het coachingstraject ga jij beter in contact komen met jezelf en ga jij op een gezonde manier leren voelen wat je echt wilt en daardoor steviger in je schoenen staan en met veel meer veerkracht, plezier en passie leven. Je gaat ervaren hoe je o.a. via bewustwording en jezelf toestemming geven in balans komt met je gevoel. En je wordt geïnspireerd om in actie te komen. Zonder actie kan er geen verandering komen.


 

Geen tijd zeg je? Of twijfel je?

Dan wil ik iets heel belangrijks met je delen.
Als je nu niet begint met de eerste stap te nemen en de regie in eigen handen te nemen dan kan er NIETS veranderen. Dan blijf je doorgaan totdat ineens het moment komt dat je echt niet meer kunt. Ik weet waar ik over praat en had destijds heel graag veel eerder geweten hoe het beter kon en daar ondersteuning in gekregen.

Jij wilt toch niet wachten tot je over een tijd overspannen of met een burn-out thuis zit?

 

Neem nu de eerste stap en begin! 

Kies je traject

 

Je hoeft niet direct reuze stappen te nemen, Je mag met kleine stapjes groeien en daarom is Ik Wil Voluit Leven een perfect keuze als jij je herkent in het bovenstaande. En je hoeft het niet alleen te doen. We gaan samen deze reis aan met informatie, oefeningen en coachsessies. Juist die persoonlijke live momenten gaan je dat geven wat JIJ nodig hebt.Wat mag je verwachten van Ik Wil Voluit Leven?

 


Mijn programma is niet zomaar een programma dat je online in je eentje gaat in duiken en misschien niet afmaakt omdat je de motivatie mist. Je hebt mij aan je zijde tijdens je proces.

Naast persoonlijke (skype) sessies mag je elke week je uitgewerkte opdrachten insturen en krijg je feedback. (Jolanda is een van mijn klanten die daar graag gebruik van maakt…lees haar ervaring)

 • Mijn kennis, levenservaring en sterk invoelend vermogen helpen je bij de stappen die er nodig zijn om te (blijven) groeien.
 • Tussentijds mag je vragen stellen via de mail en in de online community Ik Wil Voluit leven. Je wordt als het ware bij de hand genomen bij de eerste veranderingsprocessen.
 • Er zijn 6 modules waarbij ik je ondersteun met krachtige oefeningen die je inzichten vergroten en je innerlijke groei gaan activeren.
 • De meeste modules bevatten 3 lessen en het gemiddeld tempo is 1 les per week. Maar je mag gerust 2 weken per les gebruiken, je mag je eigen tempo bepalen.

 

Wat zeggen mijn klanten over Ik Wil Voluit Leven:

Ik heb door de coaching zoveel meer geleerd over mijn weerstanden en zie nu in hoe ik mijzelf geen toestemming gaf voor een heleboel belangrijke aspecten in mijn leven. Om als persoon te groeien en te ontwikkelen “moet” ik rust creëren en tijd nemen om energie in mijzelf te steken. Deze oefeningen zijn nodig voor mij en ik ervaar nu de onmisbare flow om in beweging te komen en hoe dat mijn brein flexibeler maakt. Ik ervaar vooral bewustwording en een gevoel dat ik mij kan openstellen voor verandering. Deze cursus moet niet vluchtig gevolgd worden. Dan schiet het zijn doel voorbij en dat zou ook zonde zijn. Dat wil ik graag meegeven aan nieuwe cursisten. Ik vind de aanpak van Carin heel goed en ik ben van mening dat ze met recht mag zeggen dat ze goed weet hoe ze mensen mag helpen.
Janneke

 

Door bewust bezig te zijn met de modules Voluit leven en de coaching van Carin ben ik aan het leren met meer bezieling te leven..niet maar doorgaan totdat je erbij neer valt. En zoveel mogelijk dingen doen die mij vreugde geven. Dit geeft ruimte en voelt licht aan. Ik ben enorm vooruitgegaan en kom beter voor mijzelf op vanuit zelfliefde. Mijn angst en schuldgevoel kan ik nu veel beter opzij zetten en mijn zelfliefde laten overwinnen. Het voelt weer meer als thuis zijn in mijn eigen lichaam.
Jessica

 

Ik blijf zeker de ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen doen. De fijne gesprekken helpen mij om meer rust te ervaren in mezelf. Er zijn nog een aantal oefeningen die ik moeilijk vind, maar dat het belangrijk is om ook deze oefeningen uit te voeren zodat ik mijn hersens train dat veranderingen mogen. Ik blijf oefenen (ik wil niet terugvallen) en het lukt steeds beter en het geeft ook goed ontspannen gevoel. Het geeft ook een gevoel van eigenwaarde en ik ben trots dat ik het heb aangedurfd om hiermee te beginnen. Ben trots op mezelf dat ik al vaker nee durf te zeggen en me dan toch niet schuldig voel. Bedankt voor je luisterend oor en de tips/inspiratie die ik van je kreeg en krijg.
Marlies

 

Wie ben ik?

 


Mijn naam is Carin en ik ben coach, natuurgeneeskundige en ervaringsdeskundige. Het is mijn missie om vrouwen als jij te helpen je authentieke zelf te worden en weer voluit te leven. Ik help je graag door mijn kennis en ervaring met je te delen in mijn prachtige online leeromgeving en je te coachen met persoonlijke life sessie(s).

Nothing is impossible, the word itself
says I’m possible.

Ga samen met mij op pad.

Leer beter luisteren naar je innerlijke zelf, leer op een liefdevolle manier je eigen grenzen te beschermen en nee te zeggen zonder schuldgevoel. Door een betere balans ga je steviger in je schoenen staan en ga je meer energie en passie ervaren om Voluit te leven.

Ben jij er klaar voor om je eerste stap te zetten? 


Wil jij samen met mij op reis gaan naar je optimale zelf en voluit leven
met meer energie, plezier, passie en veerkracht?


Kies je traject

 

Begin dan vandaag nog:

 • Ga aan de slag met video's, verhelderende teksten, inspirerende opdrachten die inzichten brengen in je groeiproces, ontspanningsoefeningen, meditaties en stap voor stap protocollen die bij je passen.

 

Stap 1: Inzicht

In deze module maak je ook kennis met Numerologie en wat je geboortedatum nu precies betekent. Niet alleen ga jij jezelf beter begrijpen maar ga je daadwerkelijk deze inzichten inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling.Stap 2: bewustwording, uit je comfortzone, uit je hoofd komen.

De inzichten en bewustwordingen die je in de eerste module hebt opgedaan worden in deze module verder in werking gezet en verankerd als nieuwe /vernieuwde informatie in je hersens. Je gaat binnen 1 maand stappen zetten waar je anders maanden zo niet jaren over doet! Weg met belemmerende overtuigingen.

 

 Stap 3 Stop uitstelgedrag.

Daar hebben we allemaal wel een last van. Die gaan we tackelen in deze module. Deze module gaat je inzicht geven wat je eigen valkuilen zijn m.b.t. uitstelgedrag en hoe jij jezelf kunt motiveren.

 Stap 4 Mijn uitdagingen aangaan
Het leven bevat nu eenmaal uitdagingen waar we niet altijd invloed op hebben. Hoe we daarmee omgaan is onze keuze. Daarom deze module over onze levensthema’s die onze levensenergie beïnvloeden via onze chakra’s. Je gaat leren deze zelf in balans te brengen. Is er balans in je chakra’s dan is er balans in je gezondheid zowel fysiek als mentaal.

 

Stap 5 Grenzen voelen, respecteren aan aangeven.
Deze module gaat duidelijk maken waar je eigen grenzen liggen en hoe het zit met NEE zeggen. Je gaat begrijpen wat je eigen valkuilen en belemmerende gedachten zijn en hoe je dit via mindset kunt veranderen. Je gaat tijdens deze module enorm veel zelfvertrouwen en zelfrespect opbouwen.

 

 

 

Stap 6 Zelfsabotage en verdieping voor ontspanning en focus.
In deze module zet je belangrijke stappen voor je toekomst. I.p.v  je terug te trekken als er een uitdaging op je pad komt ga je leren hier op een positieve manier mee om te gaan, zodat je belangrijke stappen blijft zetten in je persoonlijke ontwikkeling.
Naast zelfsabotage gaan we in deze module verder aan de slag met verdieping zelfliefde, affirmaties, loslaten, ontspanning e.d. Je hebt daardoor alle tools om vanuit zelfliefde en vertrouwen je leven voluit te mogen en kunnen leven.

 

Stap 7 Rituelen
Hoe verder na het afronden van dit transformerend traject? Via rituelen ga je zorgen dat je stappen blijft zetten na het afronden van dit traject.

 

 

 

Laat je reis vandaag beginnnen met inzichten vanuit je numerologie (aan de hand van je geboortedatum) video's, verhelderende teksten, inspirerende opdrachten die nog meer inzichten brengen in je groeiproces, ontspanningsoefeningen, meditaties en stap voor stap protocollen die bij je passen en 7 Live persoonlijke (skype) coachingsessies.

 

Kies je traject

Schrijf je voor ....

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?